Simona Halep a spus în nenumărate rânduri că familia este prioritatea ei numărul 1, așa că nu putea să sărbătorească sfânta zi de Crăciun departe de cei dragi. Campioana noastră s-a bucurat de timpul pe care-l mai are din vacanță și a sărbătorit ziua de Crăciun alături de familie, lucru pe care nu l-a făcut prea des în carieră, din cauza pregătirilor pentru următorul sezon competițional.
https://i.eurosport.com/2020/12/25/2961478.jpg
Acum, a doua jucătoare a lumii își va putea amâna plecarea din România până la mijlocul lunii ianuarie, când va zbura în Australia, pentru a participa la un turneu premergător primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Astăzi, Simona Halep a postat pe rețelele de socializare o fotografie lângă brad, atașând urarea "Crăciun fericit!" pentru fanii săi. Mai apoi, campioana noastră a publicat poze alături de membrii familiei Halep.
Australian Open
Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/25/2961479.jpg

Simona Halep se și antrenează de sărbători

Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep, locul 2 mondial WTA, a dezvăluit o parte din informațiile pe care le-a primit deja din partea organizatorilor de la Melbourne, în privința perioadei de 14 zile de carantinare care se va face înainte de startul Australian Open, turneu în cadrul căruia a ajuns până în finală, în anul 2018.
Campiona noastră, care a declarat că este chinuită de resticțiile instaurate la turnee, a dezvăluit că nimic nu este deocamdată bătut în cuie referitor la primul turneu de Grand Slam al anului 20201: "Nimic nu e clar încă, dar au spus că trebuie să facem 14 zile de carantină, în care vom avea voie să ne antrenăm câteva ore pe zi.
Nu va fi ușor. Mental este extrem de dificil, cum a fost și când am jucat turneele anul acesta. Eu sunt pregătită, mă pregătesc zi de zi și încerc să mă focusez pe ce am de făcut și să văd cât de bună pot fi în situația actuală. O să fie greu pentru toată lumea, așa că nu mă plâng și îmi văd de treabă", a precizat Simona Halep într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 7 ORE
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 8 ORE