Emma Răducanu a fost o persoană foarte ocupată după ce a câștigat titlul de Grand Slam de la US Open. De la aparția în show-ul de dimineață la Good Morning America, până la plimbările pe celebrele străzi din New York și prezența la prestigioana Met Gala, campioana în vârstă de 18 ani a avut parte de 72 de ore pline.
După ce s-a mai liniștit, reprezentanta Marii Britanii de origine română a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în urma apariției spectaculoase la Met Gala, eveniment monden găzduit la Metropolitan Museum of Art din New York.

O fotografie de la Met Gala postată azi-noapte a adunat peste 500.000 de like-uri

Cupa Davis
Canada a cucerit în premieră Cupa Davis! Shapovalov și Auger-Aliassime, eroii canadienilor
ACUM 2 ORE
Imaginea a adunat în câteva ore peste 500.000 de like-uri pe Instagram și a generat peste 4.500 de comentarii! În acest moment, Emma Răducanu a ajuns la 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Înainte US Open, sportiva avea în jur de 400.000.
Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3. La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set.
Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, poate duce la un câştig de circa 20 de milioane de lire sterline în următorii doi ani pentru ea, iar acest lucru poate fi doar începutul, consideră experţii în marketing sportiv.

Emma Răducanu apare în Vogue în luna octombrie

Ea a apărut deja în revista britanică Vogue, ediţia pentru luna octombrie, iar brandurile globale majore începând de la modă la maşini şi bijuterii vor bate curând la porţile companiei se ocupă de imaginea sa, IMG: ''Nu există limită în ceea ce poate realiza pe teren. Deja există o cerere foarte mare în privinţa ei, iar dacă va continua pe drumul succesului la turneele majore din tenis va face din ea unul dintre sportivii cei mai atractivi pentru sponsori de pe planetă'', a afirmat Tim Lopez, directorul firmei de marketing sportiv CSM.
Cu expunerea sa globală, tenisul oferă o cale spre bogăţie pentru cele mai bune jucătoare, astfel că japoneza Naomi Osaka a câştigat 55 de milioane de dolari, fără a include premiile de la turnee, în 2020.
Tenis
Nadal, aproape de dezastru în Chile! Forțele de ordine, depășite total de asaltul unui grup de fani
ACUM 3 ORE
Tenis
Canada a revenit cu Italia și va juca finala Cupei Davis!
ACUM 10 ORE