Numărul 7 mondial, Alexander Zverev, este în mijlocul unui val de critici. El se află în prezent în Florida alături de fratele său, fiind izolați din cauza pandemiei de COVID-19.
Însă jucătorul german de 22 de ani a apărut într-o imagine care arată că a încălcat distanțarea socială. El a mers la academia Saddlebrook Tennis aflată în apropiere pentru a se antrena.

Zverev, criticat

Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31
"Deși sezonul de tenis a fost amânat, pregătirea nu se oprește. Alex Zverev și studenții profită cât pot de timpul petrecut pe teren" a postat academia alături de o poză în care Zverev este lângă un tânăr jucător.
Imaginea a fost ștearsă ulterior, însă Zverev a fost criticat pentru faptul că nu a respectat distanța față de puști. "Pare să trăiască pe altă planetă față de noi toți ceilalți" a scris Tumaini Carayol de la The Guardian despre gestul jucătorului. Cu atât mai mult cu cât Zverev a declarat recent că el crede că a avut coronavirus când era la Australian Open!
Florida este una dintre zonele puternic afectate de pandemia de COVID-19 cu aproape 17.000 de cazuri înregistrate în ultima lună și peste 300 de decese. Statul Florida a impus starea de urgență: locuitorii nu au voie să-și părăsească până pe 30 aprilie casele, decât în situații de urgență.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea lui Zverev! "Nu a luat niciodată o pauză așa de lungă"
19/10/2022 LA 04:54
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25