În Italia este situație de criză din cauza coronavirus, iar ceremonia de tragere la sorți din Cupa Davis pentru întâlnirea dintre Italia și Coreea de Sud s-a desfășurat în condiții speciale. Ceremonia a avut loc la Cagliari, iar organizatorii italieni au aranjat scaunele din sală în așa fel încât contactul dintre cei prezenți să fie cât mai puțin probabil.
https://i.eurosport.com/2020/03/05/2789476.jpg
Prin urmare, fotografia realizată de sus din sala de ceremonie s-a viralizat imediat. De altfel, întâlnirea din Davis Cup dintre Italia și Coreea de Sud, programată pentru 6 și 7 martie, se va desfășura cu porțile închise la Cagliari, fără susținerea suporterilor, din cauza focarului de coronavirus.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic, după ce și-a învins prietenul la Tel Aviv: "E greu să joci cu cineva pe care-l iubești!"
ACUM 4 ORE

Programul din Cupa Davis: Italia – Coreea de Sud

Din echipa Italiei fac parte Fabio Fognini, Lorenzo Sonego, Gianluca Mager, Stefano Travaglia și Simone Bolelli. Din tabăra Coreei de Sud fac parte Duckhee Lee, Ji Sung Nam, Yunseong Chung, Min-Kyu Song, Hong Chung. Fabio Fognini va deschide întâlnirea cu Coreea de Sud împotriva lui Lee. Apoi, Mager îl va întâlni pe Nam. Pe 7 martie vor juca Sonego/Travaglia și Nam/Song, Fognini cu Nam și Mager cu Lee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic a făcut un fan să plângă în hohote la Tel Aviv! Gestul sârbului după meciul cu Pospisil
ACUM 4 ORE
Tel Aviv Watergen Open
Novak Djokovic e în semifinale la Tel Aviv! Sârbul, victorie în 2 seturi cu Vasek Pospisil
ACUM 5 ORE