Emma Răducanu și-a încheiat sezonul odată cu înfrângerea încasată la turneul de la Linz în optimile de finală. Anterior, ea a fost prezentă la Transylvania Open, competiția de la Cluj câștigată de Anett Kontaveit. Campioana de la US Open a fost eliminată acolo în sferturile de finală, ratând șansa de a-și întâlni în semifinale idolul, pe Simona Halep.
Sportiva din Marea Britanie, acum în vârstă de 19 ani, a postat pe contul personal de Instagram două imagini care oglindesc cel mai bine anul de vis pe care l-a avut. Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a fost marea răsplată a sportivei anul acesta. Dacă în 2020 era pe locul 343 WTA, la un an distanță se regăsește pe locul 20.
Tenis
Emma Răducanu, desemnată cea mai bună sportivă a anului în Marea Britanie! Cine a mai fost premiat
ACUM O ZI

Emma Răducanu, fotografii de colecție pe rețelele de socializare

La finalul unui sezon care va rămâne fără doar și poate în istorie, Emma a dorit să le mulțumescă tuturor celor care i-au fost alături și a postat două imagini reprezentative pentru ea și sezonul pe care l-a avut. Emma a bifat 25 de victorii și 8 înfrângeri în 2021, a câștigat un titlu (US Open) și a adunat doar din tenis 2.803.036 de dolari.
"Wowww... a fost un an… 2 poze pentru a rezuma sezonul meu 2021. Vreau să vă mulțumesc și să spun că sunt extrem de recunoscătoare pentru sprijinul vostru necontenit. Am învățat multe lucruri într-un ritm rapid în această călătorie incredibilă, dar tot ce pot spune este că sunt foarte entuziasmată și motivată pentru următoarele aventuri. Simt că pot lucra grozav împreună cu echipa mea, cu răbdare cred că vom ajunge acolo. Mulțumire și apreciere echipei mele și oamenilor care m-au susținut! Acest lucru nu ar fi fost posibil fără voi. Cu dragoste, Emma", a scris sportive pe rețelele de socializare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
"Va fi sub presiune până la Wimbledon!" Ce sfaturi a primit Emma Răducanu înainte de sezonul 2022
01/12/2021 LA 13:36
Tenis
Răducanu s-a exclus de pe listă! Cine vrea să câștige titlul de personalitatea sportivă a anului
28/11/2021 LA 19:29