Andy Murray i s-a alăturat lui Kyrgios într-un live ținut pe Instagram, iar australianul s-a asigurat că își menține imaginea de bad boy al circuitului masculin de tenis și l-a ironizat pe liderul mondial din ATP, spunând că Andy Murray, câștigător a trei titluri majore, este mai bun decât al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Novak Djokovic (17 titluri de Grand Slam).
Kyrgios și-a argumentat afirmația, precizând că Murray este mult mai bun decât Djokovic la a-i returna serviciul. Ce-i drept, serviciul australianului reprezintă una dintre cele mai de temut arme ale jocului lui. Kyrgios, acompania de câteva pahare de vin, a spus în live-ul de pe Instagram că nici Rafa Nadal nu a făcut o treabă prea bună la retur în meciurile lor directe.
Ești prea bun, ți-am spus asta deja… Cred că ar fi trebuit să ai una dintre cele mai bune cariere din istorie. Ți-am spus asta de atât de multe ori. Frate, nu vreau să fie iar controverse, dar cred cu sinceritate că ești mai bun decât Djokovic. Oamenii vor prelua asta pe social media, peste tot, și vor spune că nu e așa pentru că Djokovic a câștigat nu-știu-câte slam-uri. Dar îți zic ceva – Djokovic nu a putut să-mi întoarcă serviciul și tu ești acolo returnând un winner, atât de natural.
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
ACUM 15 ORE
Murray, în replică, a spus că rezultatele obținute de el și Djokovic spun cu totul și cu totul altă poveste decât teoria amicului lui australian. La final, Kyrgios i-a provocat pe Djokovic, Federer și Nadal la o conversație deschisă și sinceră pe Instagram prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de Twitter.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 20 ORE
Roland Garros
Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson
IERI LA 16:27