Andy Murray i s-a alăturat lui Kyrgios într-un live ținut pe Instagram, iar australianul s-a asigurat că își menține imaginea de bad boy al circuitului masculin de tenis și l-a ironizat pe liderul mondial din ATP, spunând că Andy Murray, câștigător a trei titluri majore, este mai bun decât al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Novak Djokovic (17 titluri de Grand Slam).
Kyrgios și-a argumentat afirmația, precizând că Murray este mult mai bun decât Djokovic la a-i returna serviciul. Ce-i drept, serviciul australianului reprezintă una dintre cele mai de temut arme ale jocului lui. Kyrgios, acompania de câteva pahare de vin, a spus în live-ul de pe Instagram că nici Rafa Nadal nu a făcut o treabă prea bună la retur în meciurile lor directe.
Ești prea bun, ți-am spus asta deja… Cred că ar fi trebuit să ai una dintre cele mai bune cariere din istorie. Ți-am spus asta de atât de multe ori. Frate, nu vreau să fie iar controverse, dar cred cu sinceritate că ești mai bun decât Djokovic. Oamenii vor prelua asta pe social media, peste tot, și vor spune că nu e așa pentru că Djokovic a câștigat nu-știu-câte slam-uri. Dar îți zic ceva – Djokovic nu a putut să-mi întoarcă serviciul și tu ești acolo returnând un winner, atât de natural.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
23/09/2021 LA 15:31
Murray, în replică, a spus că rezultatele obținute de el și Djokovic spun cu totul și cu totul altă poveste decât teoria amicului lui australian. La final, Kyrgios i-a provocat pe Djokovic, Federer și Nadal la o conversație deschisă și sinceră pe Instagram prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de Twitter.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Moselle Open
Andy Murray e în sferturi la Metz, după o evoluție solidă în fața lui Pospisil! Rezumatul partidei
23/09/2021 LA 08:16
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04