Fundatia Olimpica Romana incurajeaza practicarea sportului in randul copiilor si initiaza programul Tennis Summer Camp 2021 al carui scop principal este integrarea gratuita a celor mici in cadrul cursurilor de tenis. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, juniorii se vor inscrie in program contactand telefonic Fundatia Olimpica Romana la numarul 0721 201 667, in limita locurilor disponibile.
Programul are o durata de 7 sapramani, desfasurandu-se in perioada 10 iulie 2021 – 25 august 2021 si incadreaza 36 de ore de antrenament. Pe langa accesul pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv Ion Triac, copiii vor beneficia de echipament specializat constand in rachete si mingi, precum si logistica necesara desfasurarii activitatii sportive in conditii de siguranta si confort pentru micutii cursanti.
Cursurile de tenis vor fi sustinute de antrenorii Fundatiei Olimpice Romane, antrenori cu vasta experienta in domeniu si specializati in tenisul pentru copii.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG / Cine va produce surpriza, Jaqueline Cristian sau Gabriela Ruse?
ACUM 3 ORE
Prin intermediul acestui program, Fundatia Olimpica Romana pune la dispozitia celor mici nu doar o baza sportiva, ci si antrenamente si servicii educationale sportive, pentru a oferi oportunitate unui numar cat mai mare de copii sa practice tenisul. Totodata, prin intermediul acestei initiative ne propunem sa identificam potentialul copiilor in acest domeniu, precum si sa ii calauzim in directia practicarii sportului de agrement sau de performanta, in functie de interesul participantilor”, a declarat Ion Tiriac.
https://i.eurosport.com/2021/07/05/3167707.jpg
In cadrul evenimentului de lansare al programului Tennis Summer Camp 2021 a fost prezent si fostul jucator profesionist de tenis Ilie Nastase.
Ma bucur sa sustin un eveniment care incurajeaza dezvoltarea copiilor prin practicarea sportului, in special a tenisului. In primul rand, tenisul ii ajuta pe cei mici sa-si imbunatateasca increderea in sine, concentrarea si nu in ultimul rand ofera numeroase beneficii fizice. Practicarea tenisului si a sportului in general de la varste fragede ii determina pe copii sa adopte un stil de viata sanatos si activ incepand cu primii ani de viata, motiv pentru care este necesar sa avem cat mai multe astfel de programe si initiative sportive”, a declarat Ilie Nastase.
https://i.eurosport.com/2021/07/05/3167711.jpg
Evenimentul a fost marcat de prezenta fostului fotbalist Bogdan Stelea, care a anuntat la randul sau ca are in plan dezvoltarea unui program similar impreuna cu Fundatia Olimpica Romana pe partea de fotbal. Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase. Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia. Detalii suplimentare despre Fundatia Olimpica Romana pot fi accesate la adresa fundatiaolimpica.ro.
Complexul Sportiv Ion Tiriac reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundatia Olimpica Romana, sub coordonarea domnului Ion Tiriac. Complexul rezultat in urma modernizarii bazei sportive Granitul pune la dispozitie patru terenuri multifunctionale – teren de tenis, teren de baschet, teren de handbal, teren de minifotbal. Informatii suplimentare despre Complexul Sportiv Ion Tiriac pot fi accesate la adresa fundatiaolimpica.ro/#complex.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 8 ORE
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 8 ORE