https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Românca a trecut de turul 3 de la Australian Open fără emoții, locul 36 WTA nereușind să îi ofere o replică pe măsură. Partida, care a durat o oră și 18 minute, a fost una în care Simo a jucat mult mai solid decât în precedentul tur, când Tomljanovic a condus-o cu 5-2 în decisiv. Acum, Halep pare că și-a învățat lecția și nu a mai lăsat nimic la voia întâmplării.
"A fost un meci solid al Simonei care a profitat de emoțiile și nervii Kudermetovei pentru a câștiga cu 6-1 6-3. Simona Halep a început furios această partidă, reușind breakul devreme, ceea ce i-a sporit încrederea în sine. A fost vizibil de la început că era dornică să evite problemele cu care s-a confruntat împotriva lui Tomljanovic și a jucat mult mai bine în general. A reușit 4 ași și 14 lovituri direct câștigătoare (doar 8 erori neforțate) pentru a-și adjudeca setul de deschidere. Kudermetova nu a reușit nimic și a comis 14 erori, majoritatea dintre ei la al doilea serviciu, unde a avut un procentaj înfiorător", își încep cei de la tennisuptodate.com.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Halep, game de peste 10 minute în duelul cu rusoaica Kudermetova

Chiar dacă victoria numărului doi mondial nu a părut nicio secundă în pericol, Kudermetova a avut șansa ei să intre în meci. Din fericire pentru noi, Simo și-a revenit la timp și a terminat confruntarea în stil de mare campioană.
"Setul 2 a avut o luptă mult mai dură, deoarece Kudermetova a jucat mult mai bine. A reușit chiar să o "rupă" pe Halep pe tabelă, pentru a trece la conducere cu 3-2, dar încă o dată nu a putut să confirme. La 4-3 pentru Halep, a avut loc gameul crucial, ambele jucătoare având șanse să câștige jocul. În cele din urmă, Simona a câștigat un game care a durat mult peste 10 minute pentru a prelua conducerea în mod decisiv. O prezentare solidă a lui Halep, care s-a dovedit mai compactă la toate capitolele împotriva unei adversare foarte nervoase. Rusoaica a avut destule șanse, dar nu a reușit să le folosească, iar Simona a scăpat cu un meci relativ simplu", mai notează jurnaliștii sursei citate.
Simona Halep va juca în optimi cu învingătoarea dintre Iga Swiatek și Fiona Ferro.
Tot vineri, Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei al Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Marketa Vondrousova, din Cehia.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02