Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală de la Chicago. Jucătoarea de pe locul 98 WTA a obținut astăzi victoria în fața Katerynei Kozlova (140 WTA), scor 7-5, 6-2 și continuă parcursul bun de la turneul american, după ce în primul tur a trecut de Camila Giorgi (37 WTA), campioana din acest an de la Montreal.
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 7 ORE

Gabriela Ruse, în optimile de la Chicago

Pentru a ajunge în optimi, Gabriela Ruse a trecut de Kataryna Kozlova din Ucraina, o jucătoare care se situează pe locul 140 în clasamentul WTA. După un prim game maraton pe propriul serviciu, câștigat de jucătoarea din România, Ruse a reușit două break-uri consecutive. Aceasta nu a putu să profite de avantajul pe care și l-a creat și a pierdut, la rândul său, următoarele două game-uri pe propriul serviciu, ucraineanca revenind de la 1-4. Cu toate acestea, Ruse nu s-a lăsat, a făcut break la 5-5 și a încheiat primul set pe propriul serviciu cu scorul de 7-5, după o oră și opt minute de joc.
Setul al doilea a început cum nu se poate mai bine pentru Ruse, care a făcut două break-uri, distanțându-se la 3-0. După un timeout medical cerut de jucătoarea din Ucraina, Ruse și-a ieșit puțin din mână, dar acest lucru nu a contat în perspectiva setului doi, câștigat tot de Ruse cu scorul de 6-2.
În turul următor al turneului WTA 500 de la Chicago, Gabriela Ruse o va întâlni pe câștigătoarea dintre Elina Svitolina (6 WTA) și Amanda Anisimova (82 WTA).
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 8 ORE
Tenis
Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, mesaje emoționante după moartea lui Nick Bollettieri
ACUM 12 ORE