Gabriela a învins-o în primul tur de la Templeton pe Eugenie Bouchard, locul 157 WTA, a treia favorită de pe tabloul de simplu. Jucătoarea de tenis din România s-a impus la capătul unui meci care a durat două ore și 36 de minute de joc, scor 6-4, 4-6, 6-4. Partida a fost una cu adevărat echilibrată. 11 break-uri au fost reușite pe durata întregului meci. Setul secund a fost de departe cel mai echilibrat, cu un singur break reușit de Eugenie Bouchard. În continuare, Gabriela va juca împotriva lui Grace Min, locul 368 WTA. Românca are în palmares 4 titluri ITF: Redding (2019), Marbella (2018), Charleston (2018) și București (2017).

Eugenie Bouchard nu mai reușește să câștige niciun meci

Dacă pentru Gabriela Talabă reprezintă o victorie cu adevărat impresionantă, pentru Bouchard este o nouă confirmare că lucrurile nu merg în direcția care trebuie. Jucătoarea din Canada nu a mai câștigat de 13 meciuri disputate în circuit. Drept urmare, ea încearcă să facă tranziția la turneele ITF pentru a înfunta misiuni mai ușoare, măcar în teorie. Pentru Genie, această metodă se dovedește a fi necâștigătoare, căci succesul tot nu se ivește.
Australian Open
Nick Kyrgios, amenințat cu bătaia la Australian Open: "Ne-au atenționat că ne vor bate la vestiar"
ACUM 11 MINUTE
Dacă în 2014 ajungea până pe locul 5 WTA, Bouchard se clasează acum pe poziția a 157-a, în afara primelor 100 cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii. De altfel, ea a menționat într-un interviu acordat recent în presa din Statele Unite ale Americii că s-a săturat să tot piardă. “De abia aștept să câștig un meci, nu voi ascunde asta. M-am săturat să tot pierd. Întotdeauna e dezamăgitor să pierd. Acum îmi reconstruiesc jocul. Multe jucătoare trec prin astfel de încercări grele și pot da o mulțime de exemple de reveniri impresionante în istorie”, a spus canadianca.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Cornet - Zidansek, LIVE pe Eurosport 1. Collins - Tauson pe Eurosport 2
ACUM 3 ORE
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 6 ORE