După ce săptămâna trecută s-a impus la Montpellier, numărul 9 mondial a reușit o performanță fantastică, trecându-și în cont un nou titlu, în turneul său de "casă". Francezul nu i-a dat vreo șansă adversarului din ultimul act, care a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care joacă o finală la Rotterdam. Monfils a ajuns la un record de 14-1 în competiția din Olanda, în ultimii 4 ani.
În vârstă de 33 de ani, jucătorul din Hexagon a devenit primul sportiv din 2011 care să își apere titlul la Rotterdam (acum 9 ani, Soderling reușea o performanță similară).
În privința meciului propriu-zis de azi, acesta nu a avut istoric. Monfils a jucat foarte solid de pe linia de fund, construindu-și atent punctele, pentru a le încheia cu forehandul său nimicitor. Aliassime nu a mai găsit serviciul din semifinale și a comis o mulțime de erori neforțate cu dreapta, astfel că finala a fost unidirecționată.
Roland Garros
Adversara Simonei Halep din turul 1 de la Roland Garros s-a retras! Cu cine va debuta acum
ACUM 5 MINUTE
Pentru prima oară din 1998, aceeași țară dă câștigătorii în ambele probe de la Rotterdam (simplu și dublu). În competiția de dublu s-au impus Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

ATP Rotterdam: Rezumat Monfils vs Auger-Aliassime

Roland Garros
Mouratoglou spune cum poate Simona Halep să o învingă pe Iga Swiatek: "Combinația poate face minuni"
ACUM 2 ORE
Roland Garros
S-a anunțat programul primei zile la Roland Garros. Două românce intră în "focuri"
ACUM 3 ORE