Tsitsipas a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale la simplu, trecând de Alexander Zverev, scor 6-1, 6-4. Germania câștigase prima dispută de simplu, după ce Struff îl învinsese ușor pe Pervolarakis, astfel că învingătoarea urma să se decidă în confruntarea de dublu.
Grecii au intrat mai bine în meci, însă Krawietz și Mies, mult mai familiarizați cu proba de dublu, au revenit, trimițând disputa în super-tie-break. Acolo, elenii s-au distanțat la 5-0, pentru ca apoi să aibă 6 mingi de meci. Le-au ratat pe toate, iar germanii au închis partida la a doua oportunitate.
Germania s-a impus astfel după o confruntare dramatică și bifează prima victorie din ATP Cup, după ce vineri, în prima dispută, pierduse împotriva Australiei.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Badosa - Trevisan, LIVE pe Eurosport 1, Svitolina - Tan pe Eurosport 2
ACUM 4 ORE
Acum, nemții vor avea meci decisiv pentru locul secund în grupă, contra Canadei. De partea cealaltă, Tsitsipas&Co au pierdut orice șansă de a merge în sferturi. Trebuie spus că nici germanii nu au vreo garanție că vor accede între cele mai bune opt echipe la ATP Cup, chiar dacă ar învinge Canada. Asta pentru că în sferturi se califică, pe lângă câștigătoarele grupelor, doar două dintre formațiile de pe locul secund (cele mai bune două locuri doi).
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 9 ORE
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 9 ORE