Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de ventilatoare şi alte echipamente medicale.
"Vreau să mulţumesc personalului medical din Serbia şi din întreaga lume, care luptă pentru persoanele afectate de coronavirus. Din nefericire, din ce în ce mai mulţi oameni sunt infectaţi zilnic. Eu şi soţia mea, Jelena, am gândit un plan pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Donaţia noastră este de un milion de euro pentru achiziţionarea de ventilatoarea şi alte echipamente medicale", a spus Novak Djokovic, conform Telegraf.rs.
În Serbia au fost înregistrate până în prezent 528 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar opt persoane şi-au pierdut viaţa. Cifrele au arătat destul de rău în ultima zi pentru țara vecină, fiind înregistrate cu 15% mai multe cazuri decât joi.
Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 12 ORE
Anterior, Roger Federer şi Rafael Nadal au anunţat donaţii importante pentru lupta împotriva coronavirusului din ţara natală. De asemenea, Simona Halep a precizat în urmă cu 10 zile că a donat o sumă de bani autorităţilor medicale din Bucureşti şi Constanţa pentru achiziţionarea echipamentelor necesare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 12 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 14 ORE