Andrea Petkovic (68 WTA) a câștigat săptămâna trecută la Cluj prima ediție a turneului Winners Open. Jucătoarea din Germania s-a impus fără probleme în ultimul act în fața jucătoarei din Egipt, Mayar Sherif (97 WTA), scor 6-1, 6-1.
După ce s-a impus la Winners Open, aceasta i-a oferit un interviu inedit lui Mircea Meșter, în timpul unei plimbări prin Cluj. Printre altele, aceasta a vorbit și despre Simona Halep, jucătoare cu care se cunoaște de ani de zile. Petkovic a avut numai cuvinte de laudă despre jucătoarea din România și a rememorat confruntarea lui Halep de la Wimbledon în fața Mihaelei Buzărnescu, de la ediția în care Halep a câștigat turneul.

Petkovic: "I se citea pe față"

Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
ACUM 2 MINUTE
"Să știi că mă uitam cu antrenorul meu la meci. În turul al doilea, a jucat cu Buzărnescu, a pierdut al doilea set, apoi s-a dus la baie. S-a întors și a început să joace. Juca de parcă intrase în transă, pentru că Buzărnescu jucase foarte bine. M-am întors spre antrenorul meu, el poate confirma asta, și i-am spus: ‘Oh, Doamne! Cred că Halep va câștiga Wimbledon-ul'. El a spus ‘Nu, în niciun caz, e mai bună pe zgură’. Am simțit asta pentru că Simona are chestia asta (Petkovic arată spre frunte și se încruntă), iar când arată așa este concentrată și nu se mai enervează. Antrenorul meu m-a sunat și mi-a spus ‘nu îmi vine să cred că ai simțit că va câștiga Halep turneul’. I se citea pe față", a spus Andrea Petkovic.
Pentru Halep (14 WTA) urmează turneul de la Cincinnati, după ce a revenit în circuitul WTA la turneul de la Montreal. La turneul din Statele Unite, cea mai bună jucătoare de tenis din România o va întâlni în primul tur pe Magda Linette (44 WTA).
Tenis
Reacția presei internaționale după ce Simona Halep și-a anunțat despărțirea de Darren Cahill
ACUM 21 MINUTE
Tenis
Ce a însemnat Darren Cahill pentru Simona Halep. Omul din spatele transformării unei mari campioane
ACUM 2 ORE