În cursul zilei de sâmbătă, Haiti a fost victima unui cutremur devastator cu o magnitudine de 7,2. Puterea cutremurului a fost foarte mare și bilanțul victimelor este în continuă creștere. Foarte multe clădiri s-au dărâmat
Naomi Osaka, numărul 2 mondial WTA, a anunțat că se va implica în ajutorarea statului după acest dezastru. Săptămâna viitoare, sportiva niponă va participa la turneul de la Cincinnati și toți banii pe care îi va obține acolo, vor fi donați către Haiti.
Tatăl sportivei este originar din Haiti.
Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 2 ORE
"Sunt pe punctuld e a juca un turneu, iar tot premiul îl voi dona pentru susținerea eforturile de ajutorare pentru Haiti. Știu că sângele strămoșilor noștri este puternic, vom continua să ne ridicăm!", a scris Osaka pe Twitter.

SIMONA HALEP ȘI SORANA CÎRSTEA, IMAGINI RARE LA CINCINNATI! ROMÂNCELE S-AU ANTRENAT ÎMPREUNĂ

Simona Halep și Sorana Cîrstea nu au părut niciodată apropiate, iar în ultimii ani au existat mai multe momente tensionate între cele două sportive. Acum, româncele par să fi dat uitării toate acele controverse și au oferit imagini rare la Cincinnati, acolo unde au decis să se pregătească împreună.
Fanii s-au declarat uimiți de alegera celor două sportive din România, ele fiind conuscute pentru relația rece pe care au avut-o în ultimii ani.
Simona și Sorana sunt prezente pe tabloul principal la turneul american, ultimul de pregătire înaintea ultimului de Grand Slam al anului, US Open. În primul tur, Simona Halep o va întâlni pe Magda Linette, în timp ce Sorana Cîrstea va da piept cu Jil Teichmann.
Laver Cup
Echipa Europei a câștigat Laver Cup. Echipa Lumii nu a avut nicio șansă
ACUM 12 ORE
Tenis
Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de la Valencia! Câte poziţii va urca în clasamentul WTA
ACUM 15 ORE