Președintele Donald Trump a uimit pe toată lumea cu ultima lui propunere. Primul om în stat din America a sugerat că injectarea de dezinfectant în corpul pacienților sau iradierea cu raze UV ar putea trata infecția cu coronavirus. Declarațiile președintelui au fost făcute în direct, la o conferință de presă în care experții arătaseră faptul că virusul este slăbit de expunerea la lumină și căldură. Studiul pe care se bazau experții a mai arătat că dezinfectantul și alcoolul sanitar pot ucide virusul din salivă foarte rapid.

În urmă cu o zi, Trump i-a invitat pe americani "să profite de soare", susţinându-şi recomandarea printr-un studiu prezentat joi la Casa Albă conform căruia noul coronavirus se disipează mai rapid la lumina soarelui şi la temperaturi ridicate.

Roland-Garros
Chris Evert și-a ales favorita la Roland Garros: "Ea este viitorul tenisului, m-a impresionat!"
08/10/2020 LA 12:36
Văd că dezinfectantul îl omoară (pe virus) într-un minut. Există oare o cale de a face ceva, să injectăm în interior sau să fie ca o curățare? Aș fi interesant să încercăm asta?Sper ca oamenii să se bucure de soare şi, dacă aceasta are un impact, este grozav.

Chris Evert, indignată de recomandările Președintelui

În vârstă de 65 de ani, Chris Evert a reacționat imediat ce a aflat despre recomandarea Președintelui Trump. Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Evert s-a arătat indignată pe contul personal de Twitter de ultimele declarații ale lui Trump: “Să injectezi pe cineva cu dezinfectant?! Glumești?!”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis
#DORdeSPORT 15 iunie 1974, Chris Evert câștiga primul titlu al carierei, la Roland Garros
15/06/2020 LA 19:10
Tenis
Jucătoarea care a pierdut de 13 ori în fața aceleiași adversare, deși era de fiecare dată pe locul 1
22/05/2020 LA 10:14