Președintele Donald Trump a uimit pe toată lumea cu ultima lui propunere. Primul om în stat din America a sugerat că injectarea de dezinfectant în corpul pacienților sau iradierea cu raze UV ar putea trata infecția cu coronavirus. Declarațiile președintelui au fost făcute în direct, la o conferință de presă în care experții arătaseră faptul că virusul este slăbit de expunerea la lumină și căldură. Studiul pe care se bazau experții a mai arătat că dezinfectantul și alcoolul sanitar pot ucide virusul din salivă foarte rapid.
În urmă cu o zi, Trump i-a invitat pe americani "să profite de soare", susţinându-şi recomandarea printr-un studiu prezentat joi la Casa Albă conform căruia noul coronavirus se disipează mai rapid la lumina soarelui şi la temperaturi ridicate.
Văd că dezinfectantul îl omoară (pe virus) într-un minut. Există oare o cale de a face ceva, să injectăm în interior sau să fie ca o curățare? Aș fi interesant să încercăm asta?Sper ca oamenii să se bucure de soare şi, dacă aceasta are un impact, este grozav.
Tenis
Chris Evert "distruge" presa din Anglia, pentru că n-o susține pe Emma Răducanu: "E brutal"
06/04/2022 LA 17:20

Chris Evert, indignată de recomandările Președintelui

În vârstă de 65 de ani, Chris Evert a reacționat imediat ce a aflat despre recomandarea Președintelui Trump. Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Evert s-a arătat indignată pe contul personal de Twitter de ultimele declarații ale lui Trump: “Să injectezi pe cineva cu dezinfectant?! Glumești?!”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, jucătoarea de la care a început "vraja" Igăi Swiatek! "Atunci am început s-o urmăresc"
29/05/2021 LA 07:42
Roland-Garros
Chris Evert și-a ales favorita la Roland Garros: "Ea este viitorul tenisului, m-a impresionat!"
08/10/2020 LA 11:36