Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții | Haos total la Turneul Campioanelor. Semifinala de vis Swiatek - Sabalenka, oprită după 3 game-uri

Ion Alexandru

Actualizat 05/11/2023 la 06:54 GMT+2

Știrile dimineții | Turneul Campionelor de la Cancun a fost bulversat de condițiile meteo. Semifinala care decide în proporție mare numărul 1 mondial la finalul anului 2023, Swiatek - Sabalenka a durat doar...19 minute. Se știe doar prima finalistă, iar ultimul act al Turneului Campioanelor a fost amânat până luni.

Aryna Sabalenka, frustrată de o nouă amânare la Turneul Campioanelor

Credit imagine: Getty Images

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

Turneul Campioanelor, un șir frustrant de amânări

Semifinala dintre numărul 1 WTA Aryna Sabalenka și numărul 2 WTA Iga Swiatek a fost suspendată din cauza ploii Turneul Campioanelor de la Cancun. Suspendarea a venit după trei game-uri. Sabalenka servea la 2-1 pentru Swiatek și 30-30.
Meciul se va relua astăzi, dar organizatorii sunt avertizați că ploaia poate întrerupe din nou jocul.
Meciurile de dublu rămase au fost și ele amânate, iar ordinea partidelor de astăzi este următoarea:
  • Faza grupelor: [1] Coco Gauff și Jessica Pegula vs. [6] Laura Siegemund și Vera Zvonareva (întrerupt la 6-3, 1-1)
  • Semifinala de dublu: [7] Gabriela Dabrowski și Erin Routliffe vs. [8] Nicole Melichar-Martinez și Ellen Perez
  • Semifinală de dublu: [1] Coco Gauff și Jessica Pegula SAU [6] Laura Siegemund și Vera Zvonareva vs. [2] Storm Hunter și Elise Mertens
  • Semifinală de simplu: [1] Aryna Sabalenka vs. [2] Iga Swiatek (întrerupt la scorul de 1-2 în primul set)
Finala de dublu a fost reprogramată pentru luni. Ora va fi decisă după finalizarea semifinalei dintre Swiatek și Sabalenka.

Pegula este prima finalistă a Turneului Campioanelor

Jessica Pegula continuă parcursul fantastic de la Turneul Campioanelor. Pegula a câștigat rapid semifinala 100% amerucană cu prietena Coco Gauff. Meciul din prima semifinală de la cancun a durat doar 64 de minute, iar Jessica Pegula s-a impus categoric cu 6-2, 6-1.
Numărul 5 mondial, Pegula a câștigat toate cele 4 patrtide jucate în Estadio Paradisus din Cancun și visează la primul trofeu de la Turneul Campioanelor.
"Am reușit să joc mai eficient în acest final de an. Am încercat să resetez când vine vorba de meciuri la acest Turneul al Campioanelor și am reușit. Nu e distractiv să pleci din Fort Worth cu 6 înfrângeri în 2 ani la rând. Mă bucur că am dat peste cap toate pronosticurile. Am găsit o modalitate de a face jocul meu să funcționeze. Mă simt încrezătoare pentru finală." a spus la finalul meciului Pegula.

Românul Filip Ugran, locul 4 în ultima etapă a Campionatului Mondial de Anduranță

Echipa alcătuită din pilotul român Filip Ugran, olandezul Bent Viscaal şi americanul Juan Manuel Correa (Prema Racing) s-a clasat pe locul 4, sâmbătă, la categoria LMP2, în ultima etapă a Campionatului Mondial de Anduranţă (WEC), Cursa automobilistică de 8 ore din Bahrain. Cei trei s-au clasat la 41 sec 235/1000 de Jota, care a ocupat a treia treaptă a podiumului. Primele două poziţii au fost ocupate de echipa WRT.
La categoria regină, Hypercar, s-a impus elveţianul Sebastien Buemi, neozeelandezul Brendon Hartley şi japonezul Ryo Hirakawa (Toyota), tripleta aceasta câştigând şi la general. Toyota obţinuse deja titlul la constructori, al şaselea din palmares şi al cincilea consecutiv.
Ugran a încheiat pe locul 10 (din 19) în clasamentul general al piloţilor la LMP2, cu 57 de puncte. Pe echipe, Prema #9, din care face parte Ugran, a fost a 9-a (din 11), devansată de cealaltă tripletă de la Prema Racing (#63).
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo