Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic sunt la egalitate în privința titlurilor de Grand Slam, însă fiecare se poate lăuda cu un avantaj distinctiv. Totuși, legendarul antrenor Rick Macci are o opinie care, spune el, s-ar putea schimba în anii ce urmează. Americanul care i-a antrenat pe Andy Roddick, Maria Sharapova, Venus Williams și Serena Williams și-a exprimat părerea.
Acum, Macci a vorbit și el despre cine este cel mai mare tenismen din istorie, punând în balanță grația lui Federer și consistența lui Djokovic, lăsându-l pe Rafa Nadal în afara discuției: "Toată lumea îl iubește pe Federer datorită felului în care joacă, atât de grațios și artistic", a spus Macci pentru Essentially Sports.
Australian Open
Australienii continuă să ia măsuri împotriva lui Djokovic! Anunțul ministrului afacerilor interne
ACUM 39 MINUTE

Rick Macci, despre cel mai mare tenismen din istorie

"Dacă judecăm după câte titluri de Grand Slam are fiecare, nu ai cum să votezi împotriva lui Djokovic. Datorită consecvenței sale a rămas acolo sus și a avut foarte puține scăderi de-a lungul anilor. De ce nu mă întrebați peste câțiva ani același lucru, pentru că în prezent nu cred că este stabilit cine e cu adevărat cel mai bun.
În acest moment, dacă vreți neapărat un răspuns, Novak Djokovic este cel mai mare din toate timpurile. Federer poate fi considerat cel mai bun, din punctul meu de vedere, dar Novak va rămâne cel mai mare în timp, el va fi considerat astfel datorită recordurilor și cifrelor pe care le are. Să nu-l uităm nici pe Nadal. Și el are un loc acolo sus", a conchis Rick Macci.
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 10 ORE
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 12 ORE