Grigor Dimitrov este cel mai bine clasat jucător din ATP (locul 19) care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar duminică i s-a confirmat că are coronavirus. El a fost până de curând în Statele Unite ale Americii, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia duminică.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter. După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la turneu, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.

Grigor Dimitrov a refuzat de două ori să se testeze

Tenis
100 de victorii în Masters pentru Dimitrov, calificat în premieră în semifinalele Indian Wells
15/10/2021 LA 07:00
Înainte de a fi confirmat cu COVID-19, bulgarul a refuzat de două ori să se testeze, în ciuda faptului că, spune presa din Croația, a semnalat că are simptome specifice coronavirusului încă de vineri. Oricum, Djordje Djokovic, fratele mai mica al lui Novak, a spus în presa din Serbia că Dimitrov nu a avut temperatură, iar că singura plângere a bulgarului a fost o accidentare la cot. Mai mult, Djordje a declarat că au făcut tot ce au putut pentru a nu se ajunge aici, dar că testarea nu a fost obligatorie, deciza fiind a participanților la eveniment.
În plus, managerul lui Dimitrov a fost contactat de presa din Croația. Acesta a spus că Grigor nu se simțea bine de câteva zile, însă nu le-a trecut prin cap nicio clipă că ar putea avea coronavirus, asta după ce au călătorit în mod frecvent în toată această perioadă. Vestea bună este că Dimitrov nu mai prezintă acum simptome, iar plămânii lui sunt în sfârșit curați.
BNP Paribas Open
Daniil Medvedev, după revenirea de senzație a lui Dimitrov: "Nu văd cine ar putea să îl învingă"
14/10/2021 LA 10:47
BNP Paribas Open
Medvedev, out de la Indian Wells! Rusul, învins de Dimitrov după ce a condus cu set și 4-1
14/10/2021 LA 04:11