Numărul 19 mondial a confirmat că a fost depistat pozitiv la COVID-19, după ce ieri s-a retras de la Adria Cup, după partida împotriva lui Coric. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar azi i s-a confirmat că are coronavirus.
El a fost până de curând în SUA, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia astăzi.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter.
Roland-Garros
Roland-Garros 2022 : Top 5 puncte din ziua a doua
ACUM 40 MINUTE
În ultima săptămână, Dimitrov a participat la turneele de la Belgrad şi Zadar, interacţionând cu alţi jucători. În ambele arene unde s-au ţinut meciurile, accesul spectatorilor a fost permis.
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM O ORĂ
Roland-Garros
Djokovic, start lansat la Roland Garros! I-a cedat doar 4 game-uri lui Nishioka! Rezumatul partidei
ACUM 9 ORE