Numărul 19 mondial a confirmat că a fost depistat pozitiv la COVID-19, după ce ieri s-a retras de la Adria Cup, după partida împotriva lui Coric. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar azi i s-a confirmat că are coronavirus.
El a fost până de curând în SUA, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia astăzi.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter.
Laver Cup
Laver Cup 2021: Top 5 schimburi de la competiția câștigată clar de Echipa Europei
ACUM 2 ORE
În ultima săptămână, Dimitrov a participat la turneele de la Belgrad şi Zadar, interacţionând cu alţi jucători. În ambele arene unde s-au ţinut meciurile, accesul spectatorilor a fost permis.
Tenis
Schimbări în clasamentul WTA: o nouă coborâre pentru Simona Halep! Câte poziții a urcat Buzărnescu
ACUM 2 ORE
Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 4 ORE