Contractele lor au fost reziliate unilateral, după ce fotbaliștii nu au respectat termenii izolării și au ales să se întoarcă în România. Speriați de COVID-19, cei doi au dat dovadă de iresponsabilitate, conform clubului, care a decis să ia o măsură radicală, considerând gestul "de neiertat".
"Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, ci și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar și a rudelor lor.
În acest caz, nu putem accepta situații care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspirațiile clubului și securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. În această situație, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luăm din merite. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”, se arată în comunicatul clubului.
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 9 ORE
Grozav a fost, din vara lui 2019 când a ajuns la Kisvarda, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. A marcat 13 goluri în 40 de partide, atrăgând interesul lui Ferencvaros, care a vrut să îl transfere în iarnă. De partea cealaltă, Lato nu a apucat să debuteze pentru maghiari. Sosit în ultima perioadă de mercato, fundașul stânga a fost în urmă cu pregătirea, astfel că nu a fost utilizat de stafful tehnic.
În Ungaria, până miercuri dimineață, autoritățile raportaseră 492 de pacienți pozitivi la COVID-19, 16 dintre aceștia pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 10 ORE
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
ACUM 12 ORE