Guillermo Villas, unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, având în palmares Roland Garros, Australian Open și US Open, locuiește în prezent în Monaco, alături de familia sa iar informații despre starea sa de sănătate apar doar datorită postărilor pe Instagram ale soției sale, Phian. Villas, un caracter deschis, nu mai este aceleași. La 67 de ani el suferă de deteriorare cognitivă, care a început să se manifeste de câțiva ani și îl chinuie zilnic pe fostul mare tenismen, conform publicației Ole.
Boala a început să se manifeste treptat, așa cum se întâmplă de obicei în acestfel de cazuri iar cei apropiați au început să observe schimbările. Singurul care a vorbit public despre acest lucru este Tito Vazquez, care a jucat la dublu cu Villas, într-un interviu oferit în 2018, a declarat: ”Nimeni nu vorbește despre asta, dar cred că are Alzheimers. Și din ce înțeleg de la cei apropiați, este o situație destul de gravă”.
”Fizic nu se observă, dar starea lui este foarte deteriorată. Sănătatea sa mintală se înrăutățește. Are momente lucide dar nu este conștient mereu de ce se întâmplă în jurul său, uneori nu își mai recunoaște prietenii. Are momente în care nu mai poate continua conversații”, au declarat cei apropiați de Villas pentru Ole.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG / Cîrstea și Begu, primele românce care intră în arenă
ACUM O ORĂ
Alte persoane au vorbit despre o partidă caritabilă jucată la dublu de Villas în care nu mai știa pe ce parte a terenului ar trebui să servească. De asemenea, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, a declarat: ”Guillermo nici nu m-a recunoscut”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Zverev, declarație controversată: "Cred că mulți jucători au acum Covid"! Argumentele germanului
ACUM O ORĂ
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
ACUM 2 ORE