Ajuns pe locul 3 în ierarhia ATP, Stefanos Tsitsipas este unul dintre cei mai importanți jucători din noua generație a tenisului masculin. Grecul în vârstă de 23 de ani se află în aceste zile la Cincinnati, acolo unde va juca în sferturile de finală împotriva lui Felix Auger-Aliassime.
Tot la Cincinnati, Tsitsipas a fost întrebat dacă s-a vaccinat împotriva COVID-19, spunând că o va face doar dacă va fi obligat, pentru a putea participa la turnee. De asemenea, Tsitsipas s-a arătat îngrijorat de efectele secundare ale vaccinului și a declarat că ar fi un lucru bun pentru tineri să se infecteze, pentru a căpăta imunitate.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 7 ORE

Declarațiile lui Tsitsipas au deranjat guvernul elen

Ce a declarat Tsitsipas în legătură cu vaccinul împotriva COVID-19 nu este pe placul guvernului grec, care s-a arătat deranjat de declarațiile acestuia: "Nu are cunoștințe, nici studii și nici nu s-a documentat, ca să poată să își formeze o opinie pe acest subiect. Este un atlet nemaipomenit, dar nu are capacitatea de a evalua nevoia de vaccinare sau de a evalua dacă vaccinul a fost testat suficient", a declarat Giannis Economou, purtătorul de cuvânt al guvernului elen.
Tsitsipas nu este singurul jucător de tenis care este reticent în legătură cu vaccinul. Novak Djokovic nu a vrut să spună dacă s-a vaccinat sau nu, dar a declarat că este bucuros că jucătorii din circuit nu sunt obligați să o facă. În schimb, Roger Federer și Rafael Nadal susțin vaccinarea împotriva COVID-19.
Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, încurajează și ea vaccinarea: "Nu îmi este frică (n.r. de infectarea cu Covid-19) pentru că sunt vaccinată. Mă simt protejată și am grijă. Port mască atunci când sunt înconjurată de oameni. Nu îmi plac bulele sanitare. Mă simt foarte stresată în ele. Așa că dacă oamenii s-ar vaccina, ar fi mai bine pentru că nu ar mai exista atâtea restricții".
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Laver Cup se vede pentru încă 10 ani pe Eurosport în toată Europa
ACUM 7 ORE
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
ACUM 8 ORE