Învinsă de Halep la Australian Open, Jennifer Brady se află într-o formă fantastică. A trecut de calificările de la Dubai fără set pierdut, apoi a reușit să îi administreze o corecție severă Svitolinei, pierzând doar trei gameuri.
Azi, Brady pleca având a doua șansă în duelul cu Marketa Vondrousova, locul 17 WTA. Cehoaica se impusese clar în primul tur, cu Sevastova, scor 6-3, 6-2, însă azi a fost nevoită să se recunoască învinsă.
Deși a câșitgat primul set, scor 6-4, sportiva de 20 de ani a pierdut următoarele seturi, scor 4-6, 1-6. În turul următor, Brady va juca împotriva învingătoarei din partida Muguruza - Kudermetova.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 16 ORE
Halep și Voundrosova s-ar fi putut întâlni în semifinale, iar sportiva noastră nu poate fi altfel decât bucuroasă că a scăpat de o adversară împotriva căreia nu s-a simțit niciodată bine. În singurele dispute dintre Halep și Vondrousova, ambele în 2019, sportiva din Cehia s-a impus de fiecare dată. Mai întâi, Marketa a trecut de Simo în decisiv la Indian Wells, pentru ca apoi să producă marea surpriză a turneului de la Roma și să o învingă pe sportiva noastră. De fiecare dată, partidele au avut nevoie de set decisiv pentru a-și desemna învingătoarea.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11