Învinsă de Halep la Australian Open, Jennifer Brady se află într-o formă fantastică. A trecut de calificările de la Dubai fără set pierdut, apoi a reușit să îi administreze o corecție severă Svitolinei, pierzând doar trei gameuri.
Azi, Brady pleca având a doua șansă în duelul cu Marketa Vondrousova, locul 17 WTA. Cehoaica se impusese clar în primul tur, cu Sevastova, scor 6-3, 6-2, însă azi a fost nevoită să se recunoască învinsă.
Deși a câșitgat primul set, scor 6-4, sportiva de 20 de ani a pierdut următoarele seturi, scor 4-6, 1-6. În turul următor, Brady va juca împotriva învingătoarei din partida Muguruza - Kudermetova.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43
Halep și Voundrosova s-ar fi putut întâlni în semifinale, iar sportiva noastră nu poate fi altfel decât bucuroasă că a scăpat de o adversară împotriva căreia nu s-a simțit niciodată bine. În singurele dispute dintre Halep și Vondrousova, ambele în 2019, sportiva din Cehia s-a impus de fiecare dată. Mai întâi, Marketa a trecut de Simo în decisiv la Indian Wells, pentru ca apoi să producă marea surpriză a turneului de la Roma și să o învingă pe sportiva noastră. De fiecare dată, partidele au avut nevoie de set decisiv pentru a-și desemna învingătoarea.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27