Campioana noastră a început sezonul de pe poziția întâi în clasamentul WTA, iar obiectivul principal părea să fie sezonul de zgură, acolo unde avea de apărat punctele aferente câștigării Roland Garrosului, în 2018.
Fără Cahill, Simonei i-a fost destul de greu să se adune, mai ales că a fost permanent sâcâită și de probleme medicale. Cu toate acestea, sportiva din Constanța a uimit o lume întreagă, impunându-se la Wimbledon, după o prestație incredibilă.
La ora bilanțului, Halep a explicat că nu poate fi dezamăgită de sezonul său, în condițiile în care a câștigat Wimbledonul de maniera în care l-a câștigat, însă a admis că au fost momente destul de slabe, atipice pentru o jucătoare care ne obișnuise cu o anumită regularitate în privința accesului în fazele finale ale turneelor.
Roland Garros
Simona Halep, antrenament de 5 stele la Roland Garros! Rivala alături de care se pregătește la Paris
ACUM 3 ORE
"Nu sunt dezamăgită de anul 2019, dar trebuie să recunosc că am avut prea multe momente în care am coborât nivelul. Poate este din cauză că am rămas timp de 6 ani în vârf și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni. Încep să resimt oboseală, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic", a spus Halep, conform tennisworlditalia.com.

Simona Halep, determinată să obțină noi trofee

Marele câștig pentru Halep și România e că aceasta e în continuare extrem de motivată să obțină alte mari performanțe. 2020 va fi un an special, în condițiile în care, pe lângă turneele de Grand Slam, Simo țintește și o medalie olimpică. De altfel, campioana noastră va fi port-drapelul țării noastre la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
"La finalul sezonului am simțit că mă destram, deși este destul de normal la acest nivel să fii extrem de obosit după un an atât de intens. Cu toate astea, mă simt înmcrezătoare pentru 2020, am motivația să merg mai departe și să încerc să obțin rezultate cât mai bune", a mai spus Halep.
Roland Garros
Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros! Când are programat primul antrenament la Paris
ACUM 21 ORE
Roland Garros
Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis, înainte de Roland Garros! Când va pune stop
ACUM O ZI