Simona Halep a făcut de curând o acuzație privind Federația Română de Tenis, care i-a interzis campioanei noastre să se antreneze la Centrul Național de Tenis în 2011, pe când la conducerea FRT se afla Ruxandra Dragomir.

Aceasta din urmă nu a lăsat acuzațiile lansate de Simona Halep fără răspuns. Ruxandra Dragomir a precizat că nu își amintește acel episod, evocat de dubla câștigătoare de Grand Slam.

Tenis
Dorința lui Federer, pe cale să se îndeplinească! Schimbarea majoră care va fi implementată în WTA
27/11/2020 LA 16:12

"Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că atunci când eu eram căpitan la Fed Cup am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasate", a spus Dragomir pentru ProSport.

Halep, nou mesaj pentru Ruxandra Dragomir

Simona Halep s-a arătat deranjată de modul în care a reacționat Dragomir și a lăsat de înțeles că nu crede că fosta conducătoare a Federației Române de Tenis a fost străină de acel epsiod.

"Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup", a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

În ceea ce privește sprijinul acordat de Dragomir pentru a fi selectată în echipa de Fed Cup, Halep spune că performanțele au recomandat-o pentru telegrama de conovare.

"Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată", a mai afirmat Simona Halep.

Australian Open
Australian Open 2021, aproape sigur amânat. Anunțul făcut de ministrul Sporturilor de la Antipozi
25/11/2020 LA 10:04
Roland-Garros
Simona Halep: "Am aruncat echipamentul de la Roland Garros direct la gunoi!". Motivul gestului
22/11/2020 LA 15:37