Simona Halep a făcut de curând o acuzație privind Federația Română de Tenis, care i-a interzis campioanei noastre să se antreneze la Centrul Național de Tenis în 2011, pe când la conducerea FRT se afla Ruxandra Dragomir.
Aceasta din urmă nu a lăsat acuzațiile lansate de Simona Halep fără răspuns. Ruxandra Dragomir a precizat că nu își amintește acel episod, evocat de dubla câștigătoare de Grand Slam.
"Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că atunci când eu eram căpitan la Fed Cup am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasate", a spus Dragomir pentru ProSport.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
IERI LA 12:25

Halep, nou mesaj pentru Ruxandra Dragomir

Simona Halep s-a arătat deranjată de modul în care a reacționat Dragomir și a lăsat de înțeles că nu crede că fosta conducătoare a Federației Române de Tenis a fost străină de acel epsiod.
"Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup", a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.
În ceea ce privește sprijinul acordat de Dragomir pentru a fi selectată în echipa de Fed Cup, Halep spune că performanțele au recomandat-o pentru telegrama de conovare.
"Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată", a mai afirmat Simona Halep.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46