În vârstă de 28 de ani, campioana noastră a câștigat 36.551.855 dolari în întreaga carieră, doar din tenis. Din acest punct de vedere, e a patra cel mai bine plătită jucătoare din istoria tenisului, doar Serena, Venus și Maria Sharapova obținând sume mai mari din sportul alb.
O parte din câștiguri au fost direcționate către imobiliare, Simo cumpărând un hotel în Poiana Brașov pentru două milioane de euro. Ea a mai investit jumătate de milion pentru a reamenaja și a extinde locația, iar businessul are toate datele pentru a se transforma într-un succes. Până la finalul lui 2019, peste 20.000 de turiști au trecut pragul stabilimentului, iar campioana noastră pare decisă să investească și mai mult, pentru a mări capacitatea hotelului. Simo are în plan să construiască un stabiliment și la malul mării, astfel că după ce se va lăsa de tenis va avea mai multe afaceri pe care să le gestioneze.
Acest spirit antreprenorial a fost răsplătit de celebra revistă Forbes cu includerea între cei mai de succes oameni de afaceri sub 30 de ani.
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 12 ORE
"Halep a câștigat primul ei Grand Slam în 2018, la Roland Garros, iar peste un an și-a trecut în palmares și cel de-al doilea trofeu de acest fel, la Wimbledon. A fost numărul 1 în ierarhia WTA și e una dintre cele mai cunoscute jucătoare ale momentului. A arătat că e interesată de piața imobiliară, lucru dovedit de investițiile masive într-un hotel pe care îl deține în Poiana Brasov, una dintre cele mai populare stațiuni montane din România", notează jurnaliștii sursei citate.
https://i.eurosport.com/2020/04/01/2801586.png
În topul "30 under 30" mai apare o singură altă jucătoare de tenis, Elina Svitolina. Din 2019, ucraineanca a înființat o Fundație care îi poartă numele și care ajută tinerii talentați din țara natală cu burse, școlarizare și tabere în care să se dezvolte.
Hector Bellerin (fundașul dreapta al lui Arsenal) și starul din NBA, Luka Doncic, sunt alți sportivi celebri prezenți în top.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 13 ORE
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM 14 ORE