Simona Halep şi-a luat toate măsurile de precauţie de la începutul epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis s-a autoizolat la domiciliu şi a respectat toate regulile date de autorităţi în privinţa limitării răspândirii virusului.
Fostul lider mondial a declarat că situaţia prin care trece omenirea i se pare de „domeniul fantasticului”.
"Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată. Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a spus Simona Halep în emisiunea Garantat 100%, de la TVR1.
Fotbal
"Cristiano, câţi ani ai?". Momentul când Buffon a înţeles cât de mare e CR7. Replica portughezului
09/04/2020 LA 05:21
Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona anul trecut, a fost anulat în acest an. Halep va rămâne deţinătoarea titlului până în 2021 când va trebui să-şi apere trofeul.

Halep, despre startul de an

După un an sabatic, în care şi-a canalizat energia spre propria familie, Darren Cahill a revenit în stafful Simonei Halep.
Acest lucru i-a dat o încredere mare sportivei noastre, care a avut un start de an fulminant, înainte de a se accidenta. Constănţeanca a făcut semifinală la Australian Open, pentru ca apoi să cucerească titlul la Dubai, deşi a avut probleme medicale.
"A fost o oarecare presiune pentru că Darren a lipsit un an, eu îmi doream să-i arăt că nu am stat pe loc în acest timp. Arti a venit în echipă, şi, când ai o voce nouă în staff ai şi o energie în plus. Începutul de an a fost extraordinar pentru mine, cu o semifinală la Australian Open, fiind aproape să câştig meciul ăla (n.r. cedat de Simo în faţa Garbinei Muguruza, scor 6-7, 5-7), apoi am câştigat accidentată titlul la Dubai", a mai spus Simona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 11 ORE
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 15 ORE