Campioană de șapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost învinsă în mod categoric în finala din 2019 de către Simona Halep. Campioana noastră a avut nevoie de doar 56 de minute de joc pentru a se impune, scor 6-2, 6-2. Românca a jucat fără teamă și a comis doar trei greșeli neforțate, acela fiind de departe cel mai bun meci al carierei.
De curând, antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a vorbit despre acel meci, despre lucrurile care au mers în defavoarea elevei lui pe iarba londoneză. Tehnicianul francez a declarat că cea mai mica dintre surorile Williams a fost extrem de emoționată înainte de meci, iar “fluturii din stomac” nu au lăsat-o să se miște așa cum își dorea pe teren.
Toți știam că Halep nu se gândea niciodată că va câștiga la Wimbledon în cariera ei. Așa că a intrat pe teren fără nicio așteptare, iar asta este situația ideală în care vrei să fii într-o finală de Grand Slam. Probabil că a simțit la începutul meciului că Serena era emoționată, că avea fluturi în stomac. Cred că acesta a fost unul dintre meciurile în care s-a simțit atât de emoționată. A avut câteva lovituri care s-au dus în burta fileului, iar Simona s-a simțit în acel moment liberă – Mouratoglou, pentru UBI Tennis
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17

Simona Halep, joc dumnezeiesc în finala Wimbledon 2019

Nu numai că a câștigat în 2019 marele trofeu la Wimbledon, dar maniera în care a făcut-o va rămâne pentru totdeauna în istorie și în amintirea colectivă. Pe deasupra modului în care a dominat partida și a făcut din arena centrală de la All England Club un loc magic, Simona a învins-o în ultimul act pe cea mai titrată jucătoare de tenis aflată în activitate, Serena Williams.
Campioana noastră a evoluat perfect, a jucat ca la carte, cu servicii perfect plasate, în forță, producând doar trei (!!!) greșeli neforțate în tot meciul. A alergat pe tot terenul, a fost prezentă la fiecare punct și și-a pus adversara de fiecare dată în ipostaze extrem de incommode. După doar 55 de minute, Simona a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei, scor 6-2, 6-2, după cel mai bun meci al carierei.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43