Simona Halep a anunțat că va începe 2021 la Abu Dhabi după ce alte două turnee internaționale, Shenzhen (China) și Auckland (Noua Zeeland), au fost anulate. Turneul de la Abu Dhabi va avea loc între 5 și 13 ianuarie 2021.
"Voi merge și voi juca la Abu Dhabi. Abia aștept să resimt emoțiile meciurilor oficiale. Chiar dacă te antrenezi două-trei luni, nu se compară cu un meci oficial. Va fi o pregătire bună pentru Australian Open. Îmi doresc să merg la Abu Dhabi și să câștig fiecare meci", a declarat Halep la DigiSport.

Simona Halep la Australian Open

Tenis
Mats Wilander crede într-un scenariu care îi va "împăca" pe Federer, Nadal și Djokovic
ACUM O ORĂ
Australian Open 2021, programat inițial în perioada 18-31 ianuarie, a fost amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus. În ciuda situației inedite generată de COVID-19, Simona Halep a decis să participe la turneul de la Melbourne, transmis în direct pe canalele pe Eurosport începând cu 8 februarie 2021.
Jucătorii de tenis vor fi obligați să stea în semi-carantină timp de 14 zile. Concret, după ce vor ajunge în Australia vor fi declarați oficial în carantină pentru următoarele 14 zile și izolați. Dacă rezultatul testului Covid-19 efectuat a doua zi va fi negativ, atunci le va fi permis să se antreneze sub monitorizare atentă, având alături un singur antrenor, împreună cu un alt jucător care a trecut cu bine de primul test.
Sportivii vor fi testați de cinci ori de-a lungul a 14 zile de izolare, direct în camerele de hotel. Iar după trei teste negative consecutive și opt zile în Australia, sportivii vor putea forma grupuri de antrenament de până la patru adversari.
Turneul de la Australian Open va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport.
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 4 ORE
Australian Open
Primă pagină scandaloasă a unui ziar australian, după expulzarea lui Djokovic. Sârbii sunt revoltaţi
ACUM 4 ORE