Încă de când a pătruns în TOP 10 WTA, Simona Halep a primit o atenție specială din partea presei internaționale. Inevitabil, la un moment dat în discuție a apărut și Serena Williams, care, deși a trecut bine de 30 de ani, continuă să se lupte cu recordurile și să își dorească să adune trofee. Din acel moment, Simo a spus că nu se vede jucând după 30 de ani, dorind să își întemeieze o familie.
Obiectivele pentru finalul carierei sunt simple: anul viitor Simo își dorește mai mult ca orice o medalie la Jocurile Olimpice, apoi se va concentra pe turneele de Grand Slam. Are deja două (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019), jucând totodată trei finale (două la Roland Garros și una la Australian Open).
Inclusiv echipa sa s-a îndoit că românca mai e capacitată la 100% pentru a câștiga turnee, dar Simo a dat asigurări că nimic nu s-a schimbat. Mai mult, înainte de turneul de la Dubai, câștigat în urmă cu două luni, Halep a vorbit cu Darren Cahill și cu Artemon Apostu-Efremov despre subiect și le-a garantat că e motivată la maximum să obțină noi mari performanțe.
Handbal
Trefilov, uimit de ce se întâmplă în România! "Am 8 martori, așa m-a întrebat!"
08/04/2020 LA 09:18
Eu, când m-am dus în Dubai, când s-a întors Darren și ne-am întâlnit cu toții, cu Arti, am vorbit exact ce îmi doresc. Ei aveau un pic dubii. Chestia a fost ca toată lumea se gândea la retragerea mea. Probabil pentru că eu am spus că sunt aproape de sfârșitul carierei, ca îmi doresc o familie, că îmi doresc copii, dar nu am spus că vreau să mă retrag.
Eu le-am spus că îmi doresc să mai castig Grand Slam-uri și atunci ei s-au uitat la mine și au spus: 'Atunci o să muncim'. Iar eu am spus: 'Da, sunt <All In> să muncim, sunt implicată total să progresez, pentru că știu că mai am mult de progresat și sunt dispusă să muncesc în continuare chiar și mai mult decăt am muncit până acum'!", a spus Simona Halep la TVR.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 10 ORE
Australian Open
Halep, elogiată de site-ul WTA după victoria "fulger" de la AO! Statistici fantastice ale româncei
ACUM 12 ORE