Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, după ce a trecut prin Covid, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.
"Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie", a spus Simona.
"Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona", se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.
Australian Open
Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial
ACUM 20 MINUTE

Simona Halep a avut coronavirus

Halep a fost testată pozitiv cu COVID-19 la finalul lui octombrie. Jucătoarea româncă a intrat imediat în izolare, având simptome medii.
Recuperarea Simonei a decurs excelent și a reușit să scape de coronavirus în mai puțin de 2 săptămâni.
La scurt timp după anunțul că Halep fost infectată cu COVID, Artemon Apostu-Efremov a vorbit despre starea campioanei noastre.
"Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea", a declarat Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei, în cadrul emisiunii "Așii Tenisului".
Acum, Simona Halep se pregătește intens pentru a fi în formă maximă la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului (în direct pe Eurosport și Eurosport Player).
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 6 ORE
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 7 ORE