Față în față în semifinalele de la Bad Homburg, azi, nu înainte de 15:30, vor fi Halep și Andreescu, două sportive care în ultimii doi ani au avut mari probleme cu accidentările. Acum, acestea au fost lăsate în spate, iar cele două super-campioane par să se apropie de forma care le permitea să câștige turnee de Grand Slam.
Bianca Andreescu a obținut prima biletele pentru semifinale, după ce a trecut extrem de ușor de Daria Kasatkina, scor 6-4, 6-1. Întrebată de viitorul duel - la acea oră partida Halep - Anisimova nu începuse -, sportiva din Canada a încercat să fie foarte sigură pe ea.
"Ca să fiu sinceră, nu prea îmi pasă cu cine voi juca mai departe. Mă voi uita la meci și va fi o luptă interesantă mâine", a spus Bianca Andreescu după sfertul cu rusoaica Daria Kasatkina.
Wimbledon
Simona Halep "a construit" jucătoarea perfectă din tenisul feminin
ACUM 15 MINUTE

Halep e și ea plină de încredere înainte de meciul din semifinale, cu Andreescu

De partea cealaltă, Halep a avut un discurs în același registru, încrederea ei provenind din succesul "fulger" reușit în fața Anisimovei, scor 6-2, 6-1 (în doar 55 de minute de joc).
"Știu la ce să mă aștept. Voi fi pregătită, vreau să mă bucur pentru azi pentru că am jucat foarte bine și apoi mă voi gândi la meciul de mâine", a spus Halep după duelul cu sportiva din SUA.
Deși au evoluat la cel mai înalt nivel în ultimii ani, Halep și Andreescu au avut ocazia să se întâlnească o singură dată în circuitul WTA. La Turneul Campioanelor, din 2019, Halep o învingea pe sportiva cu origini românești după un meci maraton, scor 3-6, 7-6(6), 6-3.
Simona Halep a trecut până acum la turneul din Germania de Katerina Siniakova, Tamara Zidansek și Amanda Anisimova. În cealaltă semifinală se confruntă Alize Cornet și Caroline Garcia, astfel că învingătoarea din duelul Halep - Andreescu va fi mare favorită în ultimul act.
Halep și Andreescu au făcut la Bad Homburg o repetiție reușită pentru marele obiectiv al verii: turneul de la Wimbledon. Acesta se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Rafael Nadal - Ricardas Berankis - Wimbledon Rezumat
ACUM 25 MINUTE
Wimbledon
Ce i-a spus Simona Halep lui Flipkens după meciul de la Wimbledon: "Există viață și după tenis!"
ACUM 30 MINUTE