Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, forțată să se retragă în semifinala de la Seul! Ostapenko s-a calificat în finală

Alex Masgras

Publicat 24/09/2022 la 13:00 GMT+3

Jelena Ostapenko a profitat de abandonul Emmei Răducanu din setul decisiv al semifinalelor de la Seul și a obținut calificarea în ultimul act, acolo unde o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu a fost nevoită să se retragă în setul decisiv al semifinalei de la Seul pe care a disputat-o împotriva Jelenei Ostapenko.
Duelul dintre cele două câștigătoare de Grand Slam s-a încheiat în setul decisiv, la 3-0 pentru Ostapenko, după ce britanica a acuzat probleme la coapsa stângă. Din cauza acestor probleme, Răducanu a pierdut 10 puncte la rând, după care a decis să se retragă.
Semifinala de la Seul a reprezentat prima semifinală din circuitul WTA pentru câștigătoarea de la US Open 2021. Ea a câștigat primul set al partidei din această dimineață cu 6-4, după care a pierdut manșa secundă cu 3-6.
Citește și:

Jelena Ostapenko, în finala turneului de la Seul

În finala turneului de la Seul, Ostapenko o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova. Rusoaica a trecut în penultimul act de Tatjana Maria după doar 70 de minute de joc, câștigând cu 6-2, 6-4 în fața semifinalistei din acest an de la Wimbledon.
Ambele jucătoare calificate în finală caută să câștige al doilea titlu WTA din acest sezon. Ostapneko a câștigat în luna februarie turneul de la Dubai, pe hard, suprafață pe care se desfășoară și turneul din Coreea de Sud, în timp ce Alexandrova a câștigat turneul de la S’hertogenbosch, pe iarbă.
Aceasta va fi a șaptea întâlnire directă dintre Ostapenko și Alexandrova. Rusoaica are 4-2 până acum în fața campioanei din 2017 de la Roland Garros. Ultima întâlnire a avut loc în luna aprilie a acestui an, pe zgura de la Madrid, atunci când s-a impus Alexandrova în set decisiv.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, continuă în direct, astăzi și mâine, pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo