Evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.
Va fi, de altfel, pentru prima dată din 1980 când turneul de la Indian Wells nu va avea campioni. Fanii care au apucat să-și cumpere bileteîşi vor recupera banii: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.

Organizatorii, acuzați că nu au anunțat jucătorii de anularea turneului

Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
ACUM 15 ORE
Sportiva din Belgia, Kirsten Flipkens, a scris pe contul personal de Twitter că WTA ar trebuisă convoace o întâlnire de urgență cu jucătoarele pentru a le explica situația și pentru a stabili o serie de măsuri pe care acestea ar fi nevoite să le ia. La postarea belgiencei a replicat și Sorana Cîrstea, care i-a mulțumit colegei de breaslă pentru idee.
Întrebată fiind de suporteri cum au fost jucătoarele înștiințate de anularea turneului, Sorana a răspuns: “Tocmai am aflat de pe Twitter”, fapt care a creat un întreg haos în rândul suporterilor de pe această rețea de socializare. În perioada următoare vom afla ce se întâmplă cu turneul de la Miami, pentru că situația nu ar trebui să fie diferită în acest context.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Vlad Stancu, dezvăluiri despre testele anti-doping, după ce Simona Halep a fost suspendată
03/11/2022 LA 17:23
Tenis
Chris Evert a comentat dezvăluirile Soranei Cîrstea! Reacția fostei sportive din America
02/11/2022 LA 20:15