"De multe ori lumea vorbește de renunțarea Simonei sau de faptul că nervii i-au acaparata atenția și a renunțat la meci. Simona câștigă foarte multe meciuri mental, depunând un efort foarte mare și fiind deasupra celorlalte jucătoare din punct de vedere mental”, a declarat Tecău pentru DigiSport.
”E o mare armă de care se vorbește prea puțin. Știu că Simona lucrează să șlefuiască această armă, să fie și mai constantă. Când se leagă puterea asta mentală cu simțul jocului și încrederea, Simona e aproape invincibilă", a adăugat el.

Horia Tecău, despre despărțirea de Rojer

Tenis
Gabriela Lee și Alexandra Ignatik, OUT din calificări la Roland Garros. Azi mai joacă și Copil
ACUM O ORĂ
Horia Tecău (35 ani) va începe un nou capitol al carierei sale în 2021, alături de un nou partener. După șapte ani, colaborarea sa cu Jean-Julien Rojer s-a încheiat, informația devenind publică în timpul Turneului Campionilor de la Londra.
Cel mai bun jucător de dublu al României a explicat la DigiSport de ce una dintre cele mai longevive perechi din circuit devine istorie: "Am ajuns într-un moment în care programul nostru este un pic diferit. Privim un pic diferit viitorul. Eu am ajuns într-un punct în care nu mai sunt dispus să joc un calendar complet de turnee, 26-28 de săptămâni pe an. Nu puteam să-i confirm acest lucru lui Jules, iar el vrea să joace un calendar complet. Eu vreau să aloc un pic de timp și în alte direcții, să stau un pic mai mult acasă, să joc mai puțin. Asta a fost, i-am explicat lui Jules", a declarat Tecău.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 3 ORE
Tenis
Nadal și Djokovic și-au dat mâna într-o privință: "Este o decizie proastă!"
ACUM 3 ORE