Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați, joi, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 din Montpellier (Franța), după ce au cedat contra cuplul britanico-pakistanez format din Dominic Inglot și Aisam Ul Haq Qureshi. Tecău și Rojer au pierdut în trei seturi, scor 6(4)-7, 7-6(4), 9-11, la capătul unei partide care a durat o oră și 47 de minute. Cuplul româno-olandez a ratat o minge de meci în setul decisiv.
Pentru accederea în sferturile de finală ale turneului din Montpellier, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor fi recompensați cu 4.870 de euro și 45 de puncte ATP. Ei au fost cotați cu șansa a doua la întrecerea din Franța. La Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, Tecău şi Rojer au părăsit competiţia în turul secund.
Mediafax
Davis Cup
România va întâlni Spania în barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Davis 2022
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
IERI LA 16:17
Davis Cup
Rusia – Croația, finala Cupei Davis din acest an la Madrid. Fiecare tabără are câte două titluri
IERI LA 15:26