Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați, joi, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 din Montpellier (Franța), după ce au cedat contra cuplul britanico-pakistanez format din Dominic Inglot și Aisam Ul Haq Qureshi. Tecău și Rojer au pierdut în trei seturi, scor 6(4)-7, 7-6(4), 9-11, la capătul unei partide care a durat o oră și 47 de minute. Cuplul româno-olandez a ratat o minge de meci în setul decisiv.
Pentru accederea în sferturile de finală ale turneului din Montpellier, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor fi recompensați cu 4.870 de euro și 45 de puncte ATP. Ei au fost cotați cu șansa a doua la întrecerea din Franța. La Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, Tecău şi Rojer au părăsit competiţia în turul secund.
Mediafax
Tenis
Zverev: "Toţi mi-au zis: "Nu vei mai fi sportiv profesionist, e imposibil"!". Exemplul impresionant
ACUM 26 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cât ghinion pentru Federer: nu scapă de probleme nici după retragere. Dezvăluirea făcută
IERI LA 14:39
Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
IERI LA 08:37