În dorinţa de a le fi aproape fanilor ei în perioada grea de izolare, rusoaica a apelat la o metodă inedită.
"Salutare, tuturor! Să aveți o zi de vineri frumoasă, orice ar însemna asta în ziua de azi. Am căutat o variantă să discut cu fiecare dintre voi. Săptămâna trecută am avut o videoconferință cu 150 dintre voi și a fost foarte amuzant, așa că acum vreau mai multă conexiune, mai ales că suntem toți separați. Vreau să-mi spuneți ce părere aveți, să-mi trimiteți mesaj chiar la numărul de pe ecran. Vor ajunge direct în telefonul pe care îl țin acum. Scrieți-mi și așteptați răspunsul! Vă rog s-o faceți!", a spus rusoaica, pe contul său de Twitter, vineri.
Rezultatul? Unul uimitor. Chiar dacă s-a retras şi chiar dacă în ultimii ani înainte de această decizie nu a mai avut parte de rezultate mari, Sharapova rămâne una dintre cele mai iubite sportive din lume. Astfel, în doar câteva zile, 2,2 milioane de fani ai rusoaicei i-au trimis un mesaj.
Tenis
Halep și-a strâns echipa și a făcut anunțul privind retragerea! "Sunt all-in!"
09/04/2020 LA 04:18

Sharapova s-a retras din tenis

Fost număr unu mondial și de cinci ori învingătoare în turneele de Grand Slam, Maria Sharapova și-a anunțat la începutul lui februarie retragerea din tenis.
Măcinată de o serie de probleme de sănătate, după ce a fost suspendată pentru dopaj, rusoaica a luat decizia de a îi spune adio sportului, la 32 de ani. Într-un interviu pentru Vanity Fair, sportiva născută la Nyagan a explicat că a cochetat mult timp cu această idee și a realizat într-un final că nu mai are șanse să evolueze la cel mai înalt nivel, așa cum și-a obișnuit fanii.
"Sunt nouă în această postură, așa că nu știu cum să o spun prea bine, iertați-mă. Tenis, îți spun "la revedere". Îmbrățișez un nou capitol al vieții acum, dar vreau să le spun un lucru clar celor care visează să își depășească limitele: veți cădea de sute de ori, iar lumea va vedea acest lucru. Acceptați acest lucru și nu încetați să credeți în voi. Vă asigur că la final va merita", a spus "Masha".

Ce a reușit în tenis Maria Sharapova

Maria a debutat la cel mai înalt nivel în circuitul feminin de tenis în 2001, însă rezultatele au început să apară de abia în 2003, atunci când a câștigat primele două titluri WTA (la Tokyo și Quebec), a debutat la toate cele patru turnee de Mare Șlem (cel mai bun rezultat fiind o optime de finală atinsă la Wimbledon) și a debutat în Top 100 WTA pe 16 iunie și în Top 50 pe 22 septembrie.
Un an mai târziu, Maria a reușit să pătrundă și în Top 10 WTA, pe 5 iulie, mai apoi Top 5, pe 15 noiembrie. În 2004, Sharapova a cucerit și primul ei titlu major, la Wimbledon, învingând-o în finală pe Serena Williams, devenind astfel a patra cea mai tânără campioană de Grand Slam din Era Open (după Hingis, Seleș și Austin). În același an a mai cucerit alte patru titluri (Birmingham, Seoul, Tokyo și Turneul Campioanelor). În 2005 a devenit și lider mondial pentru prima dată (pe 22 august), ea fiind cel de-al 16-lea lider din istorie în circuitul feminin de tenis. În total, Sharapova a petrecut pe prima poziție din clasament 21 de săptămâni. De-a lungul timpului, Maria și-a trecut în palmares 5 titluri de Mare Șlem (2004 – Wimbledon, 2006 – US Open, 2008 – Australian Open, 2012, 2014 – Roland Garros) și 36 de titluri WTA (ultimul în 2017, la Tianjin).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mats Wilander nu are dubii în privința campioanei de la Roland Garros 2022: "E favorită clară!"
ACUM 30 MINUTE
Roland Garros
Carlos Alcaraz, avertisment clar pentru Djokovic și Nadal înainte de Roland Garros: "Sunt pregătit!"
ACUM O ORĂ