În vârstă de 33 de ani, Rafael Nadal ocupă în acest moment locul secund în clasamentul ATP și evoluează la cel mai înalt nivel. Nimic nu pare deocamdată să-l facă să se gândească la retragere, însă știe că în acel moment va avea o mulțime de opțiuni. Marele campion iberic ia în calcul ca după retragere să antreneze tinerele talente. A construit deja o academie la Manacor și a inaugurat-o de curând pe a doua, la Kuwait, totul cu scopul de a le oferi tinerelor generații o șansă mai bună spre a face performanță.
Într-un interviu recent acordat pentru Dubai Eye Sport, Rafa a fost întrebat dacă se vede antrenând în circuit după modelul lui Ivanisevic cu Djokovic sau Moya cu el.
Am o academie de condus și cred că facem ce trebuie în această privință. Avem de asemenea o nouă academie la Kuwait și sper să nu fie ultima. Sunt deschis la toate opțiunile, așa că de ce nu? Îmi pregătesc viitorul și vreau să rămân implicat în acest sport frumos și cred că voi rămâne prin preajmă în viitor. Tenisul este o parte importantă a vieții mele, așa că niciodată să nu spui niciodată.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Nadal a cucerit de curând al 85-lea titlu al carierei, la Acapulco. El a trecut la turneul din Mexic de Andujar, Kecmanovic, Kwon, Dimitrov și Fritz. Dintre cele 85 de titluri câștigate în carieră, Rafa a obținut 19 de Grand Slam, cu unul mai puțin decât marele lui rival, Roger Federer.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
19/05/2022 LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44