Totul s-a întâmplat în primul set, la scorul de 5-4 pentru Nikoloz Basilashvili. „Du-te dracu', prostule! Cheamă supervizorul, cheamă poliția, cheamă Baywach-ul din Australia! Ești nebun? Ce ai?” , au fost cuvintele sportivului din America de Sud. Cuevas era decis să renunțe la meci, să se retragă, dar a fost convins în cele din urmă să revină pe teren și să termine partida.
Cel care l-a convins a fost chiar Nikoloz Basilashvili, după ce inițial supervizorul partidei avusese un dialog cu el, dar nu reușise să îl înduplece. Partida s-a terminat rău pentru Cuevas, a pierdut. Sportivul din Georgia s-a impus în 3 seturi, 6-4, 1-6, 6-4.
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din a 8-a zi de la Melbourne
ACUM O ORĂ
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Kaia Kanepi-Aryna Sabalenka
ACUM 2 ORE
Australian Open
Medvedev regretă vorbele din meciul cu Cressy: "Nu sunt fericit că am spus asta"
ACUM 2 ORE