Swiatek nu a avut nicio șansă în fața lui Garbine Muguruza. Sportiva din Spania a dominat clar partida și s-a impus în două seturi, 6-0, 6-4 pentru a avansa în semifinalele turneului WTA 1000.
Joi, în sferturile de finală, Muguruza va da piept cu Aryna Sabalenka. De cealaltă parte, Swiatek, deși a fost aproape de o revenire în al doilea set, a părut să fie mereu cea în defensivă iar poloneza a avut 17 erori neforțate, față de cele 10 ale adversarei.
Laver Cup
Laver Cup : Top 5. Cele mai frumose mingi din prima zi
ACUM 5 ORE

Pliskova, eliminată și ea de la Dubai

Tot astăzi la Dubai, Karolina Pliskova a fost eliminată în doar 53 de minute. fiind învinsă categoric în optimile de finală de americanca Jessica Pegula, în două seturi, 6-0, 6-2
Cehoaica a prins o zi foarte slabă, cu 7 duble greșeli la serviciu, un procentaj foarte slab la punctele câștigate pe primul serviciu, cu un retur total ineficient și cu multe greșeli neforțate, față de cum ne-a obșinuit, cu servicii în forță și retur în forță, bine plasat. Acum, Jessica Pegula așteaptă adversara din sferturi, care se va decide în urma disputării partidei dintre Caroline Garcia (47 WTA) și Elise Mertens (18 WTA).
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 6 ORE
Laver Cup
Laver Cup : Federer ovaționat de către fani la Boston
ACUM 7 ORE