Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a anunţat, vineri, pe Instagram, că nu va participa la turneul de la Roland Garros din cauza accidentării pe care a suferit-o de curând la Roma. Pe 12 mai, Simona Halep era nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc.
Mai apoi, Halep a anunţat că are o mică ruptură musculară în partea superioară a gambei stângi, urmând ca din 17 mai să înceapă recuperarea în România, la piscină şi sală. Campioana noastră va reveni pe teren, potrivit anunțului antrenorului ei, la un turneu pregătitor pentru Wimbledon, dacă totul merge potrivit planului.

Simona Halep, felicitată pentru retragerea de la Roland Garros

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Fostul jucător Ilie Năstase este de părere că Simona Halep a luat o decizie foarte bună renunţând să participe la turneul de la Roland Garros: "Nu ştiu dacă Simona Halep poate rata turneul de la Jocurile Olimpice, depinde doar de ea şi de staff-ul care se ocupă de îngrijirea sa, depinde de perioada pe care trebuie să o aştepte.
A făcut foarte bine că nu a jucat la Roland Garros, ea a fost mai tot timpul accidentată la glezne, acum este pentru prima oară când este accidentată la muşchi, este foarte periculos. Va trebui să stea cât timp spune doctorul", a declarat Ilie Năstase la începutul acestei săptămâni, cu doar șapte zile înainte de startul celui de-al doilea turneu major al anului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28