Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a anunţat, vineri, pe Instagram, că nu va participa la turneul de la Roland Garros din cauza accidentării pe care a suferit-o de curând la Roma. Pe 12 mai, Simona Halep era nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc.
Mai apoi, Halep a anunţat că are o mică ruptură musculară în partea superioară a gambei stângi, urmând ca din 17 mai să înceapă recuperarea în România, la piscină şi sală. Campioana noastră va reveni pe teren, potrivit anunțului antrenorului ei, la un turneu pregătitor pentru Wimbledon, dacă totul merge potrivit planului.

Simona Halep, felicitată pentru retragerea de la Roland Garros

Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 2 ORE
Fostul jucător Ilie Năstase este de părere că Simona Halep a luat o decizie foarte bună renunţând să participe la turneul de la Roland Garros: "Nu ştiu dacă Simona Halep poate rata turneul de la Jocurile Olimpice, depinde doar de ea şi de staff-ul care se ocupă de îngrijirea sa, depinde de perioada pe care trebuie să o aştepte.
A făcut foarte bine că nu a jucat la Roland Garros, ea a fost mai tot timpul accidentată la glezne, acum este pentru prima oară când este accidentată la muşchi, este foarte periculos. Va trebui să stea cât timp spune doctorul", a declarat Ilie Năstase la începutul acestei săptămâni, cu doar șapte zile înainte de startul celui de-al doilea turneu major al anului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 3 ORE
Australian Open
Mesajul postat de Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! "Tot respectul pentru tine"
ACUM 4 ORE