Ilie Năstase a vorbit despre situația actuală din tenisul românesc. Fostul mare jucător este de părere că Simona Halep ar trebui să își concentreze toată energia asupra turneelor de Mare Șlem.
”E un an important. Suntem o Federație importantă, mai puțin băgați în seamă de Minister, dar ăștia suntem. Așteptăm bugetul pe care nu l-am primit de doi ani. Eu voi ajuta cu tot ce pot Federația, la fel ca Ion Țiriac, chiar dacă eu nu mai fac parte din ea. Lucrurile merg rău în tenis, ca în tot sportul. Nu am primit bugetul de doi ani. Copiii nu pot fi trimiși la turneele de copii, sunt multe probleme. E România”, a declarat Ilie Năstase pentru Gazetă.

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep

Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM O ZI
”La ora actuală, avem rezultate foarte bune în tenis, avem un fost număr 1 mondial. Tenisul e sport olimpic, dar eu nu îl consider sport olimpic. Acum, dacă avem număr 1, nu consider că avem și medalie. Eu cred că trebuie să se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam, să joace mai puțin turneele neimportante. Doar ea știe cât de multe contează Darren Cahill. Ei știu, se înțeleg, sunt de mai mult timp împreună. Cred că e important pentru ea”, a mai spus Ilie Năstase.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
IERI LA 11:44
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26