Ilie Năstase a vorbit despre situația actuală din tenisul românesc. Fostul mare jucător este de părere că Simona Halep ar trebui să își concentreze toată energia asupra turneelor de Mare Șlem.
”E un an important. Suntem o Federație importantă, mai puțin băgați în seamă de Minister, dar ăștia suntem. Așteptăm bugetul pe care nu l-am primit de doi ani. Eu voi ajuta cu tot ce pot Federația, la fel ca Ion Țiriac, chiar dacă eu nu mai fac parte din ea. Lucrurile merg rău în tenis, ca în tot sportul. Nu am primit bugetul de doi ani. Copiii nu pot fi trimiși la turneele de copii, sunt multe probleme. E România”, a declarat Ilie Năstase pentru Gazetă.

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep

Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43
”La ora actuală, avem rezultate foarte bune în tenis, avem un fost număr 1 mondial. Tenisul e sport olimpic, dar eu nu îl consider sport olimpic. Acum, dacă avem număr 1, nu consider că avem și medalie. Eu cred că trebuie să se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam, să joace mai puțin turneele neimportante. Doar ea știe cât de multe contează Darren Cahill. Ei știu, se înțeleg, sunt de mai mult timp împreună. Cred că e important pentru ea”, a mai spus Ilie Năstase.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27