Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng. Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu.
De curând, Ilie Năstase a oferit o explicație pentru accidentarea Simonei Halep, venită parcă de nicăieri în meciul din turul secund de la Roma. "Nasty" este de părere că sportiva noastră s-a accidentat din cauza faptului că a început sezonul de zgură fără a juca prea multe meciuri înainte. În același timp, Năstase i-a oferit Simonei un sfat din pripria experiență. Dublul campion de Grand Slam i-a recomandat Simonei să nu se grăbească să revină pe teren, pentru că astfel riscă o accidentare și mai gravă decât cea pe care o are deja.

Accidentarea suferită de Simona Halep, explicată de Ilie Năstase

Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 14 ORE
"E destul de grav ce spune ea! Am avut și eu rupturi, dar ea în general avea accidentări la glezne, din câte țin eu minte. Probabil că acum, forțând, s-a dus în altă parte. O pun și pe seama perioadei în care nu a jucat. Ea n-a avut meciuri oficiale și nu a fost întrebuințată. Una e la antrenament și alta e la meci. Și atunci s-a întâmplat treaba asta. Dar sper să treacă hematomul și să nu se apuce prea repede.
Dacă se apucă prea repede… Mi s-a întâmplat și mie – după aceea stai și mai mult. O sfătuiesc să stea mai mult. Este riscant să revină repede, numai doctorul trebuie să știe și să îi garanteze că nu se va întâmpla ceva mai grav. Cu cât stă mai mult, cu atât are mai multe șanse de a se recupera mai bine. Sunt importante și metodele de recuperare. Muster știu că se așeza într-un scaun rulant și juca tenis, dădea doar cu racheta, ca să își antreneze mâna", a spus Ilie Năstase pentru Antena 3.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 16 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 18 ORE