Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare imediat după Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În ciuda parcursului relativ bun din Australia, incluzând aici și câștigarea trofeului la Melbourne Summer Set, sportiva noastră a decis să renunțe la antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu.
Ilie Năstase e convins că Simona Halep a făcut alegerea perfectă renunțând la antrenori: "Dacă ea a decis să joace fără antrenor, trebuie lăsată! Dacă nu vrea antrenor, să nu aibe antrenor! Simona Halep știe să joace tenis, doar a câștigat două Grand Slam-uri! Înainte de meci, un antrenor ar putea să-i spună multe, dar, în timpul meciului, ea decide. Ea trebuie să găsească soluțiile pe teren. Ea trebuie să fie odihnită și să joace, că știe ce face", a declarat Ilie Năstase, potrivit WOWbiz.ro.

Ilie Năstase are încredere totală în deciziile pe care le ia Simona Halep

Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 9 ORE
În prezent, Simona Halep se află la Dubai, acolo unde are alături de ea fizioterapeutul, preparatorul fizic și un sparring partner de la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams. Este vorba despre Arnaud Restifo, un fost jucător de tenis care nu se poate lăuda cu vreun rezultat notabil. A fost cel mai sus în ierarhia ATP pe locul 1517 (septembrie 2017).
Arnaud Restifo este un partener de antrenament care a lucrat de-a lungul timpului cu mai multe staruri din lumea tenisului. De curând, Arnaud a făcut parte din partea Academiei Patrick Mouratoglou din echipa lui Alize Cornet, sportivă care a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open în optimi. Printre cei cu care Arnaud a colaborat de-a lungul timpului pentru diverse competiții se numără Novak Djokovic (Roland Garros 2019).
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 11 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22