Fanii lui Roger Federer au fost luați prin surprindere sâmbătă, când idolul lor a postat un videoclip de la antrenament. Marele campion elvețian s-a filmat în timp ce lovește o minge de tenis, iar imaginile au ajuns virale în foarte scurt timp. FedEx se află în plin proces de recuperare, însă imaginile de la antrenament au fost primite cu mare încântare în rândul fanilor sportului alb.
Roger Federer, care a jucat ultimul meci în circuitul ATP la Wimbledon 2021, a confirmat faptul că la ediția de anul acesta nu va fi prezent. Roger (în vârstă de 40 de ani - va împlini 41 pe 8 august) a confirmat participarea la Laver Cup, competiție care va avea loc în luna septembrie la Londra, în O2 Arena (23-25 septembrie 2022). Probabil aceea va fi prima competiție la care va lua parte după lunga perioadă de absență din circuit.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
CITEȘTE ȘI:

Roger Federer vrea să revină în circuit în toamna lui 2022

Roger Federer a recunoscut la începutul lunii martie că nu există nicio șansă să-l vedem pe teren la Wimbledon în vară. Legendarul tenismen elvețianle-a dat vești îmbucurătoarea suporterilor săi, asigurându-i că finalul carierei lui FedEx nu a venit pentru moment, dar că revenirea în circuit se amână pentru toamnă.
Având în vedere că Wimbledon începe pe 27 iunie, înseamnă că Federer va rata turneul pe care l-a câștigat de opt ori. Vestea vine ca o amară dezamăgire pentru fanii tenisului, care așteptau să-l vadă cât mai curând pe Roger în acțiune. În acest moment, Nadal este în frunte în cursa pentru supremație, ibericul având 21 de turnee de Grand Slam în urma victoriei sale la Australian Open, în timp ce Djokovic este la egalitate cu Federer, fiecare cu câte 20 de titluri majore.
Tenis
Carlos Alcaraz - Roger Federer, un duel așteptat! "Ar fi trist dacă nu ar avea șansa să-l înfrunte"
13/05/2022 LA 12:23
Tenis
Interviul viral oferit de Carlos Alcaraz la doar 12 ani! Ce turnee visa atunci să câștige
09/05/2022 LA 10:51