UPDATE. Australian Open a confirmat al treilea zbor cu caz de coronavirus

În total, vor fi 72 de jucători vor fi carantinați la Australian Open.
Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
ACUM 2 ORE
Drept urmare, toate persoanele aflate la bordul aeronavei vor fi și ele izolate în camerele de hotel, alături de cei 47 de jucători care se află deja în această situație. Nu este încă clar câți sportivi s-au aflat la bord.
Cei afectați nu își pot părăsi camerele de hotel pentru a se antrena. Informația a fost confirmată de jurnalistul Tumaini Carayol de la The Guardian.

Australian Open va începe la data stabilită, în ciuda jucătorilor carantinați

”Evaluăm programul dinainte de Australian Open pentru a vedea ce putem face ca să ajutăm acești sportivi”, a declarat Craig Tiley, directorul Australian Open, pentru Nine Network.
AUSTRALIAN OPEN VA AVEA LOC AȘA CUM A FOST PROGRAMAT ȘI VOM FACE TOT CE PUTEM PENTRU A NE ASIGURA CĂ ACEI SPORTIVI AU CELE MAI BUNE ȘANSE.
Sorana Cîrstea se numără printre ghinionistele care s-au aflat într-unul dintre cele două avioane charter către Melbourne care au avut infectați de Covid la bord.
Toți cei 47 de sportivi din aceste două avioane sunt obligați să stea în carantină în camera de hotel în următoarele 14 zile, ceea ce înseamnă că vor avea o singură săptămână de pregătire pentru Australian Open și un dezavantaj net în comparație cu adversarii lor (unii dintre ei chiar trimiși la Adelaide, într-un regim și mai lejer).

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Juan Carlos Ferrero încă are resentimente față de Sascha Zverev. Ce a spus antrenorul lui Alcaraz
ACUM O ZI
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
IERI LA 17:05