În cele ce urmează vom afla desfășurarea partidelor din ziua întâi de Fed Cup:
  • Ana Bogdan câștigă al doilea meci al zilei, scor 6-3, 6-7, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 13 minute de joc. Aceasta este prima victorie a Anei în Fed Cup.
  • Ana Bogdan pierde setul al doilea la tie-break, scor (5)6-7, după o oră și 8 minute de joc.
  • Ana Bogdan câștigă primul set cu Veronika Kudermetova, scor 6-3, după 36 de minute de joc.
  • Gabriela Ruse pierde partida cu Ekaterina Alexandrova, scor 1-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat 64 de minute de joc. Urmează meciul dintre Ana Bogdan și Veronika Kudermetova, în aproximativ 30 de minute.
  • Gabriela Ruse pierde primul set, scor 1-6, după 28 de minute de joc.
Gabriela Ruse (22 de ani, nr. 166 WTA) va deschide seria meciurile de la Fed Cup dintre echipa României și cea a Rusiei. Jucătoarea născută în București se va întâlni în primul meci al duelului de la Cluj cu Ekaterina Alexandrova (25 de ani, nr. 28 WTA). Potrivit tragerii la sorţi, după prima confruntare, programată vineri, 7 februarie, de la ora 16.00, va avea loc meciul dintre Ana Bogdan (27 de ani, nr. 90 WTA) și Veronika Kudermetova (22 de ani, nr. 38 WTA).
Tenis
Marele regret al lui Roger Federer, pe finalul carierei: "A fost un rahat"
ACUM 3 ORE
Confruntarea dintre România și Rusia contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie. Întâlnirea România - Rusia de la Cluj-Napoca se va desfăşura după următorul program: vineri, 7 februarie - de la ora 16:00; sâmbătă, 8 februarie - de la ora 14:00.

România – Rusia, în Fed Cup

Pentru această întâlnire, din echipa României nu fac parte jucătoarele de tenis Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu, care au renunţat la convocare pentru a se concentra pe turneele WTA în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo.Jucătoarele Irina Bara, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian au fost nominalizate în premieră în lotul de Fed Cup al României.
România nu a întâlnit niciodată Rusia în Fed Cup, dar a avut două confruntări cu URSS, ambele pierdute, în 1978 (0-3), la Melbourne, în sferturile Grupei Mondiale, şi în 1986 (0-3), la Praga, în turul al doilea al Grupei Mondiale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 15 ORE
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 16 ORE