”Tocmai am primit vestea că rezultatele testelor pentru mine și echipa mea sunt negative. Îmi cer scuze tututor persoanelor pe care le-am pus în pericol prin faptul că am jucat la acest turneu. Voi continua să mă autoizolez așa cum mi-a recomandat medicul. Ca măsură extra, voi continua să mă testez constant. Sper ca toți cei depistați pozitiv să-și revină cât mai repede”, scria Zverev pe Twitter acum o săptămână.
Însă o filmare ieșită la suprafață astăzi îl arată pe Zverev în mijlocul unei petreceri unde, evident, nu poate fi vorba de distanțare socială. Germanul pare să-și fi încălcat propria promisiune de a se autoizola. Filmarea a fost distribuită pe Twitter de jurnalistul New York Times Ben Rothenberg.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 5 ORE
”Aceasta este îngrijorarea mea privind revenirea tenisului în mijlocul pandemiei: nu că precauții nu pot fi luate, ci că prea mulți jucători de tenis sunt programați să fie egoiști și nu înțeleg conceptul de a acționa în interesul grupului. Philipp Plein a șters deja postarea de pe Instagram în care se vede cum Zverev a petrecut chiar azi. Indiferent de cât de leneși sau egoiști sunt unii jucători în a respecta recomandările oficiale, iată că mereu pot acționa rapid când vine vorba să-și acopere urmele”, a scris jurnalistul.
După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus recent.
Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
ACUM 9 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Moscova! Presație solidă cu Potapova
ACUM 10 ORE