”Tocmai am primit vestea că rezultatele testelor pentru mine și echipa mea sunt negative. Îmi cer scuze tututor persoanelor pe care le-am pus în pericol prin faptul că am jucat la acest turneu. Voi continua să mă autoizolez așa cum mi-a recomandat medicul. Ca măsură extra, voi continua să mă testez constant. Sper ca toți cei depistați pozitiv să-și revină cât mai repede”, scria Zverev pe Twitter acum o săptămână.
Însă o filmare ieșită la suprafață astăzi îl arată pe Zverev în mijlocul unei petreceri unde, evident, nu poate fi vorba de distanțare socială. Germanul pare să-și fi încălcat propria promisiune de a se autoizola. Filmarea a fost distribuită pe Twitter de jurnalistul New York Times Ben Rothenberg.
Tenis
Djokovic, personaj cheie în dezvoltarea lui Alcaraz. Dezvăluirea făcută de Ferrero
ACUM 41 MINUTE
”Aceasta este îngrijorarea mea privind revenirea tenisului în mijlocul pandemiei: nu că precauții nu pot fi luate, ci că prea mulți jucători de tenis sunt programați să fie egoiști și nu înțeleg conceptul de a acționa în interesul grupului. Philipp Plein a șters deja postarea de pe Instagram în care se vede cum Zverev a petrecut chiar azi. Indiferent de cât de leneși sau egoiști sunt unii jucători în a respecta recomandările oficiale, iată că mereu pot acționa rapid când vine vorba să-și acopere urmele”, a scris jurnalistul.
După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus recent.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
ACUM 16 ORE
Tenis
Nadal, declarație superbă despre Federer:"O parte întreagă din viața mea s-a dus când el s-a retras"
ACUM O ZI