Tenis

VIDEO. Inconștiența lui Zverev! Cum a fost surprins germanul după ce a promis că se autoizolează

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Alexander Zverev (Adria Tour 2020)

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
28/06/2020 la 20:20 | Actualizat 28/06/2020 la 20:26

Deși a promis acum câteva zile că se va autoizola pentru a nu îi pune în pericol pe ceilalți, Alexander Zverev a fost surprins petrecând fără să se respecte distanțarea socială.

”Tocmai am primit vestea că rezultatele testelor pentru mine și echipa mea sunt negative. Îmi cer scuze tututor persoanelor pe care le-am pus în pericol prin faptul că am jucat la acest turneu. Voi continua să mă autoizolez așa cum mi-a recomandat medicul. Ca măsură extra, voi continua să mă testez constant. Sper ca toți cei depistați pozitiv să-și revină cât mai repede”, scria Zverev pe Twitter acum o săptămână.

Însă o filmare ieșită la suprafață astăzi îl arată pe Zverev în mijlocul unei petreceri unde, evident, nu poate fi vorba de distanțare socială. Germanul pare să-și fi încălcat propria promisiune de a se autoizola. Filmarea a fost distribuită pe Twitter de jurnalistul New York Times Ben Rothenberg.

Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

PESTE 22 MINUTE

”Aceasta este îngrijorarea mea privind revenirea tenisului în mijlocul pandemiei: nu că precauții nu pot fi luate, ci că prea mulți jucători de tenis sunt programați să fie egoiști și nu înțeleg conceptul de a acționa în interesul grupului. Philipp Plein a șters deja postarea de pe Instagram în care se vede cum Zverev a petrecut chiar azi. Indiferent de cât de leneși sau egoiști sunt unii jucători în a respecta recomandările oficiale, iată că mereu pot acționa rapid când vine vorba să-și acopere urmele”, a scris jurnalistul.

După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus recent.

Tenis

Roger Federer a luat legătura cu organizatorii US Open! Ediția din 2020, sub semnul întrebării

ACUM 44 MINUTE
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

ACUM O ORĂ
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol