Un "rebel" al circuitului, Tomic a dat încă o dată dovadă de imaturitate și de lipsă de empatie față de o situație care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Jucătorul de la Antipozi a declarat că e convins că are coronavirus și a descris simptomele pe care le încearcă, deși era perfect sănătos. Cel puțin asta susține Andrea Petkovic, jucătoarea din Germania care a încercat să ia legătura cu el pentru a afla dacă se simte bine. Tomic i-ar fi dezvăluit acesteia că totul a fost doar o farsă și că nu știe ce l-a mânat să aibă o asemenea atitudine.
"Știm cu toții că este un rebel, se văd trăsăturile lui balcanice în caracterul său. Vorbește tot timpul prostii și ultimul exemplu este declarația despre coronavirus. I-am scris în urmă cu câteva zile și a recunoscut că totul a fost o minciună și că nu-și dă seama de ce a făcut-o", a afirmat Andrea Petkovic, conform Punto de Break.
Tomic este un jucător aproape la fel de controversat precum Nick Kyrgios, doar că faptul că nu este la fel de talentat ca și compatriotul său nu l-au adus atât de des în atenția presei. Totuși, în urmă cu mai mulți ani, australianul a surprins când, deși abia se apucase de tenis, a spus că nu simte nicio plăcere, evoluând strict pentru bani. Ulterior, a fost amendat de ATP pentru că a simulat o accidentare. Ultima ispravă înainte de episodul "coronavirus" a fost la Wimbledon 2019: Tomic a pierdut cu 2-6, 1-6, 4-6 în fața lui Tsonga, după o prestație jenantă, care i-a determinat pe comentatorii britanici să eticheteze atitudinea lui Bernard drept "rușinoasă" și "înfiorătoare". De altfel, organizatorii de la All England Club au luat ulterior o decizie istorică, hotărând să îi retragă premiul.
Moselle Open
Bublik, cel mai ciudat punct al anului, în finala de la Metz! Ce a putut face la 6-7, 1-3 cu Sonego
ACUM 16 MINUTE

Tomic a cerut test de coronavirus

Australianul s-a plasat singur în autoizolare, la Miami, după ce a susținut că a prezentat simptomele noului coronavirus. Tomic asteaptă să fie testat şi să afle dacă într-adevăr are COVID-19. El a participat la un turneu challenger la Monterrey (Mexic), înainte de a călători în Statele Unite pentru Miami Open, anulat ulterior. Tomic consideră că a contractat virusul în timpul deplasării sale.
"De marţi am început să nu mă simt bine. Aveam deja dificultăţi de respiraţie, iar sistemul meu imunitar era scăzut. Sunt în prezent la Miami, izolat de toată lumea, cum am fost sfătuit. Încă nu am fost testat pentru COVID-19, care am toate simptomele. Cred că l-am luat când am călătorit la Monterrey, săptămâna trecută. Lumea trebuie să iar foarte în serios acest lucru, mai ales acasă în Australia. Nu ştiu cât voi sta izolat sau când voi fi testat", a declarat Tomic acum mai bine de o săptămână.
ATP a anunţat acum două săptămâni că suspendă toate turneele masculine timp de şase săptămâni, până pe 27 aprilie, din cauza escaladării pandemiei de coronavirus. În acest moment, Tomic se află pe locul 200 în clasamentul ATP, dar cel mai bun loc ocupat a fost 17, în 2016. A câștigat din tenis $6.115.655.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Părinții lui Roger Federer au vorbit în premieră despre retragerea lui Roger. Cel mai dureros moment
ACUM O ORĂ
Laver Cup
Prima reacție a lui FAA, după ce l-a învins pe Djokovic! Echipa lumii e la o victorie de titlu
ACUM O ORĂ